Service Virtualization

Expand all | Collapse all

Error creating virtual service from RR pairs in Portal

Jump to Best Answer
  • 1.  Error creating virtual service from RR pairs in Portal

    Posted 07-11-2018 07:04 AM

    Hi,

    I'm trying to create a virtual service from Request-Response Pairs in the DevTest 10.1 Portal. I use the sample request-response that shows up in the Portal. When trying to deploy the Virtual Service an error like trying to find a recording is seen. Please help.

     

    Attachment(s)

    zip
    operation-8-req.txt.zip   297B 1 version
    zip
    operation-8-rsp.txt.zip   305B 1 version


  • 2.  Re: Error creating virtual service from RR pairs in Portal

    Posted 07-11-2018 09:39 AM

    Stop the VSE. Remove or move the DevTest_Home\vseRecording\VSE_2013 folder and restart VSE and try the recording again?



  • 3.  Re: Error creating virtual service from RR pairs in Portal

    Posted 07-12-2018 03:26 AM

    Hi Prema,

    Your suggestion didn't help. I still get the same error. 



  • 4.  Re: Error creating virtual service from RR pairs in Portal

     
    Posted 07-16-2018 10:50 AM

    Hello Siddharth,

     

    I believe the problem is not the request and response files. I could create a Virtual Service with the two files you provided using the Portal. No issues.

     

    If removing the VSE_2013 under $DEVTEST_HOME/vseRecording did not help, please could you provide what is the DPH you are using and if you are modifying anything with the request or response during the SI creation.

    Additionally, which browser you are using?

     

    Thank you,

    Heloisa



  • 5.  Re: Error creating virtual service from RR pairs in Portal
    Best Answer

    Posted 07-18-2018 06:31 AM

    Hello Maria,

    The issue was due to change we made to handle ISO Time Formats in the local.properties. After removing them, we were able to create the services from RR Pairs in the Portal.