Service Virtualization

Expand all | Collapse all

Unable to record Web Application

  • 1.  Unable to record Web Application

    Posted 08-30-2018 03:26 AM

    Hi Team,

     

    I am using DevTest 10.01 and trying to record the WEB UI using Web Recorder (HTTP Proxy). As my application only open in chrome browser so check the  "Use External Browser"  in Test Recorder and performed the recording exercise. Even after adding the proxy none of the transactions are getting recorded. 

     

    I am able to record some other web app performing the exercise on DevTest default browser but facing problem with external browser recording exercise.

     

    Your inputs would be very much appreciated.

     

    Thanks in Advance



  • 2.  Re: Unable to record Web Application

    Posted 08-30-2018 07:22 AM

    What version of DevTest are you facing this problem?  Does the internal browser work for the same website?  Please share the  proxy logs in lisatmpX folder. 



  • 3.  Re: Unable to record Web Application

    Posted 08-30-2018 10:00 AM

    I am using DevTest 10.1.0 version. Internal browser doesn't work for same website as application only work in chrome browser. Proxy log is given below.

     

    <?xml version="1.0" ?>

    <Lisa app="Workstation" build="10.1.0" hotDeployPath="C:\DevTest\Projects\HOTDEP~1" edition="ITKO Internal" tempDir="C:\Users\XXXXX\lisatmp_10.1.0" version="10.1.0 (10.1.0.281)"></Lisa>
    <Recording>
    <Log cnum="-1" ts="0">
    <msg>Proxy created for port: 4,001</msg>
    </Log>
    <Log cnum="-1" ts="0">
    <msg>We are proxying through: stpproxy.xxxxxxx.com/4,001stpproxy.xxxxxxxx.com/4,001</msg>
    </Log>
    <Log cnum="-1" ts="31">
    <msg>Proxy waiting for requests.</msg>
    </Log>
    <Log cnum="-1" ts="142399">
    <msg>Shutting down proxy.</msg>
    </Log>
    <Log cnum="-1" ts="142404">
    <RequestResponsePairList sort="true">
    </RequestResponsePairList>
    </Log>
    <Log cnum="-1" ts="142404">
    <msg>Assembling transaction chains</msg>
    </Log>
    <Log cnum="-1" ts="142405">
    <msg>Assembling Transactions Complete</msg>
    </Log>
    <Log cnum="-1" ts="142405">
    <TransAssemblyList>
    </TransAssemblyList>
    </Log>
    <Log cnum="-1" ts="142405">
    <ProxyTransList>
    </ProxyTransList>
    </Log>
    </Recording>

     

    Thanks in Advance



  • 4.  Re: Unable to record Web Application

    Posted 08-30-2018 10:03 AM

    Please open a ticket with CA Support and we can trouble this issue in a webex. 



  • 5.  Re: Unable to record Web Application

    Posted 08-30-2018 10:47 AM

    After the DevTest recorder process has started - did you change the proxy settings of chrome to point to stpproxy.xxxxxxxx.com:4001 before making any calls?



  • 6.  Re: Unable to record Web Application

    Posted 08-30-2018 11:01 AM

    Yes Prem I changed the Chrome Proxy setting to point stpproxy.xxxxxxx.com:4001



  • 7.  Re: Unable to record Web Application

    Posted 08-30-2018 11:23 AM

    If you are still not seeing any traffic in the DevTest recorder - is it possible to install Fiddler  & try to log the traffic?



  • 8.  Re: Unable to record Web Application

    Posted 09-04-2018 08:08 AM

    No I am not getting any traffic in fiddler but using TruClient chrome plugin am able to record the session.