Layer7 Privileged Access Management

Expand all | Collapse all

CA PIM 12.9 Enterprise Server Fails on Startup

Jump to Best Answer
  • 1.  CA PIM 12.9 Enterprise Server Fails on Startup

    Posted 07-01-2015 05:57 PM

    After install CA PIM 12.9 ENTM on Redhat 6.5, some services are not running:

    01.jpg

     

    Trying to enable Message Queue, looks like is dying after do the start:

     

    02.jpg

    Looking into kernel messages, with dmesg, can observe some Segfault messages.

     

    03.jpg

     

     

    Anybody already passed this behavior?

     

    Some ideas?

     

    Thanks a lot!



  • 2.  Re: CA PIM 12.9 Enterprise Server Fails on Startup

    Posted 07-02-2015 05:06 AM

    Hi,

     

    Did you try stopping all the services and making sure that none is still running by double checking the process and then starting the services using "pimctl.sh start"?

     

    Also check if "SELinux" is in enforced mode?

     

    Thanks,

    Reatesh.



  • 3.  Re: CA PIM 12.9 Enterprise Server Fails on Startup
    Best Answer

    Posted 07-02-2015 09:56 AM

    Hi Reatesh,

     

    Yes, I already tried using pimctl.sh, checking with issec, but dows not start.

     

    I reinstalled the software several times, but always pointing my /etc/resolv.conf to my dns. Fails on each attempt.

     

    Due to some messages into the log, i noted some selang instructions on the installer not being applied due to 127.0.0.1 terminal is not authorized.

     

    I tried again without pointing to my dns and resolving my hostname to 127.0.0.1 into /etc/hosts file with an empty /etc/resolv.conf file and PIM ENTM is working fine.

     

    Weird behavior....

     

    Thanks for the help!

     

    Best regards.

     

    Luigi