Automic Workload Automation

 View Only
Expand all | Collapse all

Windows agent not coming up

  • 1.  Windows agent not coming up

    Posted 11 days ago
    Hello,

    We have installed a windows+ JDE agent. JDE agent is running fine where as windows agent is not coming online in AWI.
    Settings and configurations seems correct. Have any idea how to fix this issue?

    Thanks,

    Regards,
    Shravya


  • 2.  RE: Windows agent not coming up

    Broadcom Partner
    Posted 10 days ago
    Hi Shravya,

    please provide the log file of the Windows Agent (you can find it in the temp folder).

    regards,
    Peter

    ------------------------------
    For AUTOMIC trainings please check https://www.qskills.de/qs/workshops/automic/
    ------------------------------



  • 3.  RE: Windows agent not coming up

    Posted 10 days ago
      |   view attached
    Hey Peter,

    Here is the log file of windows agent

    Attachment(s)

    txt
    ucxjwx6_log_01.txt   27 KB 1 version


  • 4.  RE: Windows agent not coming up

    Broadcom Partner
    Posted 10 days ago
    Hi Shravya,

    thanks for the file. According to the number it's not the most current file, there should be a file named "ucxjwx6_log_00.txt"

    regards,
    Peter

    ------------------------------
    For AUTOMIC trainings please check https://www.qskills.de/qs/workshops/automic/
    ------------------------------



  • 5.  RE: Windows agent not coming up

    Posted 10 days ago
      |   view attached
    Hello,

    After this there is no file generated.

    Attachment(s)

    txt
    ucxjwx6_log_00.txt   27 KB 1 version


  • 6.  RE: Windows agent not coming up

    Broadcom Partner
    Posted 10 days ago
    OK - so according to the current log the Agent was stopped.

    How do you start the Agent usually?

    Can you try to start the Agent program from the command line (command prompt window) so we can see the error message.

    thanks,
    Peter

    ------------------------------
    For AUTOMIC trainings please check https://www.qskills.de/qs/workshops/automic/
    ------------------------------



  • 7.  RE: Windows agent not coming up

    Posted 10 days ago
    Hello,

    We usually start the service manager from command prompt and then start the UC4 services. After that the agent will appear online in AWI.

    Can you please tell the commands to start the agent in cmd so that i can try once.

    Thankyou,


  • 8.  RE: Windows agent not coming up

    Broadcom Partner
    Posted 10 days ago
    Hi Shravya,

    please use the command and folder configured in ServiceManager.

    regards,
    Peter

    ------------------------------
    For AUTOMIC trainings please check https://www.qskills.de/qs/workshops/automic/
    ------------------------------



  • 9.  RE: Windows agent not coming up

    Posted 9 days ago
    Hi Peter,

    There is no error while installing the service manager.

    regards,
    shravya


  • 10.  RE: Windows agent not coming up

    Broadcom Partner
    Posted 9 days ago
    Hi Shravya,

    I dont think that there's an issue with the ServiceManager. Have you started the Agent from the command line using the start command configured in ServiceManager?

    regards,
    Peter

    ------------------------------
    For AUTOMIC trainings please check https://www.qskills.de/qs/workshops/automic/
    ------------------------------



  • 11.  RE: Windows agent not coming up

    Posted 9 days ago
    hello,
    can you also attached the Service manager log containing the agent is started.
    most of the time it is the configuration of the agent start in *.smd file that causing this issue, but we will see if you share the service manager log.

    ------------------------------
    Regards,
    Carlos
    ------------------------------



  • 12.  RE: Windows agent not coming up

    Posted 9 days ago
    Hello,

    Thankyou for your help,

    We have re installed the service manager after that the agent is running fine.

    regards,
    Shravya