AutoSys Workload Automation

Expand all | Collapse all

I could not able to install Autosys SP7 on Redhat 7.6 could you please explain why?

  • 1.  I could not able to install Autosys SP7 on Redhat 7.6 could you please explain why?

    Posted 12-27-2018 06:32 AM

    After gone through log i have found below error

     

    06:33:40 Installation product "CAWorkloadAutomationAE", version "11.3.6.1589"
    =============================================================================
    06:33:41 ++ Installation component "CAWorkloadAutomationAE, ENU"
    06:33:41 +++ Modify: /opt/CA/WorkloadAutomationAE/autosys
    06:33:41 +++ Changed owner (to: auto11, was: 9994)
    06:33:41 +++ Changed group (to: auto11, was: 1102)
    Owner "auto11" or group "auto11" cannot be assigned to the file "/opt/CA/WorkloadAutomationAE/autosys".
    Reason: An unknown user or group identifier might have been used to install a file.
    Action: Create the user or group account before installing the product.

    06:33:41 ++ Component "CAWorkloadAutomationAE, ENU" installed with error: 16
    06:33:41
    Terminating install. Reverting changes.

     

    Thanks in advance.

     

    Regards,

    G. Ramakiran Reddy



  • 2.  RE: I could not able to install Autosys SP7 on Redhat 7.6 could you please explain why?

    Posted 08-27-2020 11:31 AM
    Hello Ramakiran,

    I'm facing the same issue. Please let me know how you resolved the issue.

    Not able to Install SP8 on RHEL 7 server.

    Thanks,
    Raj


  • 3.  RE: I could not able to install Autosys SP7 on Redhat 7.6 could you please explain why?

    Posted 08-27-2020 11:36 AM

    This is clearly a permissions issue.

     

    Check with your systems team on the user and the group to which it belongs. That should resolve your issue immedaitely.

     

    Regards,

    Sandeep

     






  • 4.  RE: I could not able to install Autosys SP7 on Redhat 7.6 could you please explain why?

    Posted 08-27-2020 11:45 AM
    Hi Sandeep,

    1) I'm running the installer with root access

    2) I added the group autosysg, i validated autosys user already existed.

    3) I tried other user group as well, not able to move forward.


    Thanks,
    Raj