Rally Software

Expand all | Collapse all

It looks like your "Blog" link in the upper right...

  • 1.  It looks like your "Blog" link in the upper right...

    Posted 04-20-2016 02:49 PM

    It looks like your "Blog" link in the upper right is broken as it gave me an error screen. Just so you know...

    https://rallydev.com/blog



  • 2.  Re:

    Posted 04-20-2016 03:58 PM
    Fixed!  Thank you so much for letting us know @Matt Chinn!!  Appreciate it!


  • 3.  Re:

    Posted 04-20-2016 05:31 PM
    Thanks. I also noticed two other things. On the Submit a Case screen the blog links and others aren't clickable


  • 4.  Re:

    Posted 04-20-2016 05:33 PM
    The second question: When I choose Get Support > Knowledge Base I am routed back to the Q&A section. Do you not use the KB? I did notice the articles on the Submit a Case screen. Thanks!


  • 5.  Re:

    Posted 04-20-2016 06:06 PM
    Hey @Matt Chinn, thanks again!  I'll submit a defect for that first issue -- for the second as far as the KB, we "lump" our Questions with our KB articles.  So that "Knowledge Base" links you to "Solved Questions" which includes actual questions from customers that have been solved as well as Knowledge Base articles, which we consider as a base of knowledge.  If you do a search on the Q&A page, you'll see a filter that lets you switch between questions or articles (or both). Let me know if that helps.


  • 6.  Re:

    Posted 04-20-2016 06:09 PM
    Thanks for the clarification! That definitely helps.


  • 7.  Re:

    Posted 04-25-2016 11:41 AM
    External links at top-right are fixed. Thanks!