Symantec Access Management

Expand all | Collapse all

http 500 error - iis

Jump to Best Answer
  • 1.  http 500 error - iis

    Posted 11-09-2018 09:47 AM

    Hello,

     

    I have created a simple application in CA SSO to ask basic authentication

    I can reach initial html page but once I click in the link to any monitored resource I get 500 error.

    I have checked logs smps.log, smtracedefault.log and even the web agent I have enabled, but dont´see any error.

    If I remove the web agent the pages start working again.

    What log should I look into to get the cause of this prb ?

    I am using default trace configuration file which I have defined in the ACO. Is there any extra action to be taken in order to start gathering information about the prb ? Any other tip ?

    Tks,

    Lincoln



  • 2.  Re: http 500 error - iis

    Posted 11-09-2018 10:57 AM

    LGSA Lincoln

     

    The default WebAgent.log using the Agent Configuration Object, should log HTTP 500 error codes and the corresponding WebAgentTrace.log again using Agent Configuration Object should provided a little more insight.

     

    Regards

    Hubert



  • 3.  Re: http 500 error - iis
    Best Answer

    Posted 11-09-2018 11:17 AM

    Hi, 

    Got the cause of the problem.

    Cleaning up cache in the ie make the simple form to appear, and logs start to be populated ( already was using trace in aco ).

    Then I notice a permission problem to the files in iis. Granted permissions and now it is ok.

    Working now.

    Regards,

    Lincoln