CA Service Management

Expand all | Collapse all

Attachment is not uploaded when access to web GUI from IIS (port 80)

Jump to Best Answer
  • 1.  Attachment is not uploaded when access to web GUI from IIS (port 80)

    Posted 01-08-2015 02:18 PM

    Hi Communities,

     

    I have installed a new fresh SDM 14.1 and I have detected when try upload attachments is done from IIS web interface (port 80) the upload fail, in the same box if I try from Tomcat interface (port 8080) the upload is done successfully.

     

    Has anyone encountered this problem, if so, how can I fix this?

     

    Regards,

    Rafa



  • 2.  Re: Attachment is not uploaded when access to web GUI from IIS (port 80)
    Best Answer

    Posted 01-08-2015 02:24 PM

    Hi Rafa,

     

    I believe our Engineering team started looking into this just this week.  If you have not yet, I would suggest opening a support ticket for them to provide a solution as soon as it is made available.

     

    _R



  • 3.  Re: Attachment is not uploaded when access to web GUI from IIS (port 80)

    Posted 01-08-2015 02:29 PM

    Hi Raghu, I've already contacted our local support and have explained the error, I open the question here because maybe someone had already encountered the problem and had it fixed.
    Thanks anyway,

    Rafa



  • 4.  Re: Attachment is not uploaded when access to web GUI from IIS (port 80)

    Posted 03-19-2015 02:07 AM

    Hello Rafael,

     

    Did you get this fixed? Let us know.

     

     

    The following is available from CA Support:

     

    PRODUCT: Unicenter Service Desk                          RELEASE: 14.1

    PROB #:  3097      FN: T59M007    FT: D33        DATE:    11 Feb 2015

    STARTRAK PRODUCT NAME: USRD  (Star Problem Product)

     

     

    PROBLEM SYMPTOM: WIN-UPLOAD ATTACHMENTS FAILS VIA IIS            

                    ----------------------------------------------------

                    When an Analyst/Administrator connects to web

                    interface via IIS and then invoke the attachment

                    functionality (inside a request/incident),

                    clicking on

                    the Upload button after choosing the file, the

                    following error message is displayed:

                    "Failed to upload the file 'filename.***'." and

                    the upload is not performed.

                    

                    The problem does not occurs with Employee user

                    and does not occurs if the Analyst/Administrator

                    is connected to web interface via Tomcat.

                    

                    Steps to reproduce:

                    1. Connect via IIS to Service Desk as Analyst.

                    2. Select a request/incident.

                    3. Click on Attachment tab.

                    4. Click on Attach Document button.

                    5. Select the Repository. (or use the default one)

                    6. Click on Choose files.

                    7. Select a file.

                    8. Click on Upload button, the error message is

                    displayed.

                    

                    The correction of this problem should be

                    available via a test fix patch. Please open a

                    Technical Support issue to request it if desired.

     

     

    Thanks, Kyle_R.



  • 5.  Re: Attachment is not uploaded when access to web GUI from IIS (port 80)

    Posted 03-19-2015 03:25 PM

    Thanks Kyle I applied the fix three weeks ago and problem is solved.



  • 6.  Re: Attachment is not uploaded when access to web GUI from IIS (port 80)

    Posted 05-28-2015 02:27 PM

    We can fix without applying Cumulative 1?



  • 7.  Re: Attachment is not uploaded when access to web GUI from IIS (port 80)

    Posted 05-30-2015 09:13 AM

    Hi Marcos

     

    Normally it is recommended to go with latest maintenance, cumulative 1 in this case. But if situation requires that you can't apply it for a while because of business reasons, you could raise a support case and if it is permissible, a testfix maybe provided.

     

    In this case.  PROB #:  3097      FN: xxxxxxx That is the testfix you need for 14.1 release. Mention your platform too


    EDITED: Removing the testfix number reference here as some times we may have newer testfixes replacing older ones and/or being included in Cumulative fixes etc.,  But the Problem Record always is a good reference.


    _R



  • 8.  Re: Attachment is not uploaded when access to web GUI from IIS (port 80)

    Posted 06-01-2015 04:02 AM

    Thanks Raghu.