CA Configuration Automation

Expand all | Collapse all

Custom Blueprint

  • 1.  Custom Blueprint

    Posted 08-19-2014 03:26 PM
      |   view attached

    Hi Everyone,

     

    I'm creating a blueprint component to read windows registry and collect information from the server. I already created the blueprint and used the Test option on a server and all information that I need was retrieved.

     

    To see if the blueprint is working I select the server on the servers tab and run Management Profile with Discovery. After that I click on the server and go to the tab Components and All components and my blueprint component isn't there.

     

    What I'm doing wrong? Thanks for all the help



  • 2.  Re: Custom Blueprint

    Posted 08-27-2014 01:29 PM

    Hi Bruno,

     

    Odd. What release are you on?

     

    Regards,

     

    Joe Cabral, CCA Product Manager



  • 3.  Re: Custom Blueprint

    Posted 08-27-2014 01:33 PM

    Thanks for the answer. The version is CCA 12.8 with Windows and SQL Server 2012.

     

    I also tried with a standard blueprint and didn't work. I opened a case in the support.

     

    Besides that, there is any option that I can do?

     

    Thanks



  • 4.  Re: Custom Blueprint

    Posted 08-28-2014 09:35 AM

    Did you create a Management Profile prior to the building of the Blueprint?

     

    Regards,

    Joe Cabral

    CA Configuration Automation - Product Manager



  • 5.  Re: Custom Blueprint

    Posted 09-02-2014 05:04 PM

    Hi Joe,

     

    Thanks for the answer. I discovery that only my dev enviroment isn't working. My quality enviroment is working fine.

     

    Thanks!



  • 6.  Re: Custom Blueprint

    Posted 10-13-2014 07:32 PM

    Hello Bruno,

     

    Your blueprint are exactly the same on both env? Could you tell me differences between your DEV and QLD environment?

     

    Thanks and regards,

    RMC