DX Application Performance Management

Expand all | Collapse all

Need Hi, my changes not reflecting on the investigator after putting the custom pbd in hotdeploy, I also updated the .pbl file with my pbd. And had service and agent restart too. Still no luck. Please help.

  • 1.  Need Hi, my changes not reflecting on the investigator after putting the custom pbd in hotdeploy, I also updated the .pbl file with my pbd. And had service and agent restart too. Still no luck. Please help.

    Posted 03-09-2015 10:43 AM

    Need help.

     

    Secondly I want to change the fuseEsbdev8 folder to some other name as seen in the attachment. Please help.



  • 2.  Re: Need Hi, my changes not reflecting on the investigator after putting the custom pbd in hotdeploy, I also updated the .pbl file with my pbd. And had service and agent restart too. Still no luck. Please help.

    Posted 03-09-2015 11:53 AM
    Please attach your PBD.


  • 3.  Re: Need Hi, my changes not reflecting on the investigator after putting the custom pbd in hotdeploy, I also updated the .pbl file with my pbd. And had service and agent restart too. Still no luck. Please help.

    Posted 03-09-2015 12:07 PM

    no option to insert a text file.



  • 4.  Re: Need Hi, my changes not reflecting on the investigator after putting the custom pbd in hotdeploy, I also updated the .pbl file with my pbd. And had service and agent restart too. Still no luck. Please help.

    Posted 03-09-2015 12:18 PM
    There is an attachment option if you choose the Advanced Editor in the lower right corner when creating a new post or reply.


  • 5.  Re: Need Hi, my changes not reflecting on the investigator after putting the custom pbd in hotdeploy, I also updated the .pbl file with my pbd. And had service and agent restart too. Still no luck. Please help.

    Posted 03-09-2015 12:24 PM
    You need to capitalize the letter "i" in "IdentifyClassAs".


  • 6.  Re: Need Hi, my changes not reflecting on the investigator after putting the custom pbd in hotdeploy, I also updated the .pbl file with my pbd. And had service and agent restart too. Still no luck. Please help.

    Posted 03-09-2015 12:36 PM

    Hi

    With small i also it was working previously. then what happened suddenly?



  • 7.  Re: Need Hi, my changes not reflecting on the investigator after putting the custom pbd in hotdeploy, I also updated the .pbl file with my pbd. And had service and agent restart too. Still no luck. Please help.

    Posted 03-09-2015 12:52 PM

    That is not the proper syntax. If you do not follow the syntax, we cannot guarantee the behavior of the agent.

    Please read the wiki for details.



  • 8.  Re: Need Hi, my changes not reflecting on the investigator after putting the custom pbd in hotdeploy, I also updated the .pbl file with my pbd. And had service and agent restart too. Still no luck. Please help.

    Posted 03-09-2015 12:59 PM

    Ok I changed small i to capital. And one more thing I tried, I removed all pbd files from hotdeploy and commented them in .pbl file. Still showing the directory and all metrices. Strange.