Service Virtualization

Expand all | Collapse all

Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

Jump to Best Answer

Shiney Abraham09-12-2018 09:47 AM

  • 1.  Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

    Posted 09-12-2018 12:57 AM

    Hi All,

    I tried to create one rest service for both get and post with just a sample RR pair . First i created it two separate service one for GET and one for POST both worked fine . But when i tried to consolidate them in single service through merge operation it is not working as expected . 

    Also i tired creating single service through RR pairs for both GET and POST at once . that also does not work . Please help what can be the issue and what things to be kept in mind . 

    I tried doing it through a sample swagger file . i was able to include all the operations at one go in single service and it was working fine but i am interested to do this manually without swagger . 

    Devtest Version :   9.5.1



  • 2.  Re: Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

    Broadcom Employee
    Posted 09-12-2018 09:47 AM

    Could you please upload your RR pairs ? 



  • 3.  Re: Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

    Posted 09-17-2018 05:58 PM

    PFB RR pairs:

    GET:

    GET /control/users/save HTTP/1.1

    accept: application/json

    content-Type: application/json

    Response: Any JSON Data

     

    POST:

    POST /control/users/save HTTP/1.1

    accept: application/json

    content-Type: application/json

     

    Response : Any JSON Data



  • 4.  Re: Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

    Posted 09-19-2018 02:15 PM

    abrsh01 J_NeSmith

    Can you please look into this ? 



  • 5.  Re: Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

    Broadcom Employee
    Posted 09-12-2018 12:54 PM

    Are you trying to create VS using DevTest Portal, Workstation or InvokeAPI? 

     

    Please share the RR pairs as Shiney requested.



  • 6.  Re: Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

    Posted 09-18-2018 03:52 AM

    I am using lisa workstation . Logs listed above



  • 7.  Re: Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

    Posted 09-12-2018 05:58 PM

    If you are using the Rest Data protocol then you would need to merge the URI rules as well in the VSM Data Protocol Filter. This you have to do manually since there is no way to merge automatically.



  • 8.  Re: Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

    Posted 09-18-2018 03:53 AM

    Looks like rules are creating the issue since it ia not able to find any match. I will try this and get back.



  • 9.  Re: Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

    Posted 09-21-2018 12:44 AM

    Have you added the "REST Data Protocol" filter to define the below URIs next to "JSON2.0" ?

    GET /control/users/save

    POST /control/users/save



  • 10.  Re: Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

    Posted 09-21-2018 03:35 AM

    Rest data protocol is automatically identifiied as request prortocol . I haven't selected anything explicitly .

     

    What is happening is My POST request is showing response in VSI but for GET request Response pane is frezzed . When i hit it it is showing internal server error 



  • 11.  Re: Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

    Posted 09-20-2018 12:51 PM

    Ho Koustubh.Warty can you please help me on this . No one responded back since long



  • 12.  Re: Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

    Broadcom Employee
    Posted 09-20-2018 02:50 PM

    Rahul , can you open a ticket with CA Support we can trouble shoot the issue in a webex  Or   Share you RR pairs ? 



  • 13.  Re: Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI

    Posted 09-21-2018 03:36 AM

    Can i open support ticket from this account because i haven't purchased any product using this 



  • 14.  Re: Issue in creating Rest service for POST and GET in same VSI
    Best Answer

    Posted 09-21-2018 05:55 PM

    I have raised a ticket with support team . They are working on it . Thanks Shiney