Service Virtualization

Expand all | Collapse all

Error while deploying SV Community Edition project mar file to a VSE

Jump to Best Answer
  • 1.  Error while deploying SV Community Edition project mar file to a VSE

    Posted 12-04-2017 04:31 AM

    Hi All,

     

    I am trying to deploy the mar of a project created through SV Community Edition to a VSE, using the below command.

     

    VSEManager --registry {{registry} --username={{username}} --password={{password}} --vse {{vsename}} --deploy demo.mar

     

    However, I am getting the below error using this command on Execute External Command step.

     

    There is no rules.properties and rules.xml file. No custom rules loaded.

    No custom rules loaded from C:\PROGRA~1\CA\DEVTES~1\rules.xml

    [DevTest AGENT:C][WARN][7272][1][main][Dec 4, 2017 2:26:46 PM] Could not establish connection to Agent broker at ssl://localhost:2009?daemon=true

    [DevTest AGENT:C][WARN][7272][1][main][Dec 4, 2017 2:26:47 PM]Could not establish connection to Agent broker at ssl://***********:2009?daemon=true

     

    Please suggest.

     

    Thank you.



  • 2.  Re: Error while deploying SV Community Edition project mar file to a VSE

    Broadcom Employee
    Posted 12-04-2017 10:08 AM

    I don't think he logs message you posted are related to the issue. 

    Can you look at the Workstation logs for an exception related to the External Command step and please post the entire stack trace.   



  • 3.  Re: Error while deploying SV Community Edition project mar file to a VSE
    Best Answer

    Posted 12-04-2017 11:34 AM

    +1 to abrsh01 comment. Also, note that CLI contains an option for --deploy (new service) and --redeploy (redeploy existing service).

    You might also research the Rest API for deploying. Service Deployment on VSE using other method than Workstation. Most likely "serviceName" in your environment is "VSE" unless the VSE name was overridden during the install / configuration.