Service Virtualization

  • 1.  Using EJB Step

    Posted 03-21-2016 12:12 PM

    Hi All,

     

    i have been trying to automate 3 EJB calls in order to complete my virtualization in LISA but facing some issues while doing that. Can someone please help me with the below listed issues:

     

    a)  My EJBs are deployed on Weblogic servers, so i connected using Hostname and portnumber and was able to successfully see the JNDI listed in the object pane. Then i have selected that and i got three operations one of them was to create() the class i needed, so i selected that and proceeded. Now i am able to fill the input parameters but i am not getting any option to save the output parameters into some property so that i can use them in the further calls. So, please help me with saving the parameters in to property.

     

    b) In the tree-like structure in the left of the screen we used to get the result icon with the result but i am getting ClassNotFound then the class name but getting the result properly fine the right side of the window

     

    c) While i am successfully getting results in the test step window, the same is failing in ITR mode, saying Class Not Found error and showing the same class name as i selected while creating the step i.e. after selecting JNDI.

     

    Someone please look into the above the issues and let me know for any solutions.

     

    i am using: CA LISA 7.52, have copied weblogic.jar and wlfullclient.jar into the hotdeploy folder.

    No LISA Agent has been installed on any Weblogic server.

     

    Thanks,

    Robin