Service Virtualization

Expand all | Collapse all

Tutorial 7 - Test Enterprise JavaBean - Works but doesn't work in ITR?

  • 1.  Tutorial 7 - Test Enterprise JavaBean - Works but doesn't work in ITR?

    Posted 01-21-2016 05:26 AM

    Hello,

     

    I'm on tutorial 7 which is testing an EJB.  When I add the user to LisaBank by executing then the user is added.  when i delete the user by executing, the user is deleted.  When I try to run both with ITR, I get a failure on the add step (even though the user is added).  I get this message in the test events tab

     

    Assertion fired - The call result does not match \ATrue\Z. Proceeding to step fail.

     

    Can anyone explain this to me, please?

     

    Thanks,

     

    Roy



  • 2.  Re: Tutorial 7 - Test Enterprise JavaBean - Works but doesn't work in ITR?

    Posted 01-21-2016 06:01 PM

    Please let us know which version of DevTest you are using.



  • 3.  Re: Tutorial 7 - Test Enterprise JavaBean - Works but doesn't work in ITR?

    Posted 01-22-2016 04:46 AM

    I'm using 8.0.1 (build 644)



  • 4.  Re: Tutorial 7 - Test Enterprise JavaBean - Works but doesn't work in ITR?

    Posted 01-26-2016 10:03 AM

    One of the other technical writers on my team was able to reproduce this issue using release 9.1. So it's possible that you have discovered a bug. Would you mind reporting the issue to CA Support?



  • 5.  Re: Tutorial 7 - Test Enterprise JavaBean - Works but doesn't work in ITR?

    Posted 01-26-2016 10:11 AM

    Sure.  Thanks for looking into it.