Symantec IGA

Expand all | Collapse all

Login to Identity Portal (V14.2) fails with "Request Failed" error

Jump to Best Answer
  • 1.  Login to Identity Portal (V14.2) fails with "Request Failed" error

    Broadcom Employee
    Posted 07-05-2018 07:23 AM

    We configured CA Identity Governance V14.2 and integrated CA Identity Portal V14.2 for one of out client.

    Launched a user certification campaign as EAdmin user, and could see the certifications up for approval/rejection when logged into IG console as Manager user.

    But when we logged in to Identity Portal (sigma/app) console as Manager user, we are seeing “Request Failed” message. Whereas, ideally we should see the pending certification items.

    Let me know if anyone has seen this type of issue?



  • 2.  Re: Login to Identity Portal (V14.2) fails with "Request Failed" error

    Broadcom Employee
    Posted 07-06-2018 04:18 PM

    Are you using IP thru Internet Explorer or Chrome ?

     

    Have you tried clearing your Browser :

     

    Chrome Instructions:

    1. Open Chrome 

    2. Clear cache and history  

    3. Close and re-open the browser 

     



  • 3.  Re: Login to Identity Portal (V14.2) fails with "Request Failed" error

    Broadcom Employee
    Posted 07-09-2018 12:54 PM

    Hi Lakshman Annamalai 

     

    Have you opened a support case around this issue? if so, can you please share the number?

     

    thanks in advance

     

    Itamar Budin
    Sr Product Manager - IMAG Lifecycle

     

    Check out where we’re going, attend a CA Product Roadmap session: www.ca.com/roadmaps



  • 4.  Re: Login to Identity Portal (V14.2) fails with "Request Failed" error
    Best Answer

    Broadcom Employee
    Posted 07-30-2018 11:03 AM

    Thanks all who have spent time on this. We have found the cause of this issue.

    As part of client's standard, they have blocked contents spoofing in Apache server config which included html content as well.

    Once we had the exception for html content (i.e) allow them in Apache config, login to IP started working.



  • 5.  Re: Login to Identity Portal (V14.2) fails with "Request Failed" error

    Broadcom Employee
    Posted 07-10-2018 07:20 AM

    Clearing browser cache doesn't help.



  • 6.  Re: Login to Identity Portal (V14.2) fails with "Request Failed" error

    Broadcom Employee
    Posted 07-10-2018 05:25 AM

    Yes, we have a support case for this - #01134861

    It's with Scott Owens.

     

    Thanks

    Lakshman



  • 7.  RE: Re: Login to Identity Portal (V14.2) fails with "Request Failed" error

    Posted 05-21-2020 02:38 AM
    Hi,

    we have the same issue. SSO configuration seems to be ok. Can you explain which apache configuration you changed in details ?

    Thanks


  • 8.  Re: Login to Identity Portal (V14.2) fails with "Request Failed" error

    Broadcom Employee
    Posted 07-10-2018 01:58 PM

    Thank you, I see that you have upload the log files and I see that the ticket has been directed to the right person.

     

    please keep me in the loop for this case

     

    thanks in advance

     

    Itamar Budin
    Sr Product Manager - IMAG Lifecycle

     

    Check out where we’re going, attend a CA Product Roadmap session: www.ca.com/roadmaps



  • 9.  Re: Login to Identity Portal (V14.2) fails with "Request Failed" error

    Posted 07-10-2018 05:30 PM

    I see same issue in 14.1 IDP with Chrome Browser. Created ticket : 01135091 . We have enabled SSO.