DX NetOps

Expand all | Collapse all

We have upgraded Spectrum from r9.3H01 to r10.0.  Is anyone aware of why LACP port aggregation tables would be blank?

  • 1.  We have upgraded Spectrum from r9.3H01 to r10.0.  Is anyone aware of why LACP port aggregation tables would be blank?

    Posted 10-23-2015 03:48 PM

    After upgrading Spectrum from r9.3H01 to r10.0, all LACP port aggregation tables that I've viewed have been blank.  It will indicate, for example, "Displaying 28 of 28" above the table, but there's no data displayed in the 28 rows listed.  The only thing I see is a "Aggregator ID" of "0" for each row.  The search and spotlight capabilities do list the LACP configured devices as they should.

    The thought has occurred to me that maybe the SNMP v3 configuration is preventing successful queries of data to populate the table, but I don't know if that's the case.

    Any idea's?



  • 2.  Re: We have upgraded Spectrum from r9.3H01 to r10.0.  Is anyone aware of why LACP port aggregation tables would be blank?

    Broadcom Employee
    Posted 10-23-2015 03:52 PM

    Did you run the /Install-Tools/PostInstall/RecreateLACPModels.pl script?  If not, save your SSdb first, then run the script…

    HTH

    Jay



  • 3.  Re: We have upgraded Spectrum from r9.3H01 to r10.0.  Is anyone aware of why LACP port aggregation tables would be blank?

    Posted 10-26-2015 11:09 AM

    I had problems with LACP tables and devices that were being monitored via snmp v3.  It turned out that our default read-only view did not include some MIBs that the LACP view wanted.  Once we added .1.2.840 to the view that Spectrum had on the device, the LACP tables started populating.



  • 4.  Re: We have upgraded Spectrum from r9.3H01 to r10.0.  Is anyone aware of why LACP port aggregation tables would be blank?

    Posted 10-23-2015 03:55 PM

    So far I've completed a run of the RecreateLACPModels.pl script on one of the six SpectroServers.  When looking LACP configured devices on that landscape I still see the blank rows.



  • 5.  Re: We have upgraded Spectrum from r9.3H01 to r10.0.  Is anyone aware of why LACP port aggregation tables would be blank?

    Posted 10-27-2015 01:41 PM

    The SNMP v3 view was restricted to the "internet" branch of the MIB.  So we will need to include access to 1.2.840 for the LACP table access to work for us.

    Thanks.



  • 6.  Re: We have upgraded Spectrum from r9.3H01 to r10.0.  Is anyone aware of why LACP port aggregation tables would be blank?

    Broadcom Employee
    Posted 10-23-2015 03:57 PM

    Hmm…maybe try cycling tomcat?