Automic Workload Automation

Expand all | Collapse all

Prompt set job never activates

Jump to Best Answer
  • 1.  Prompt set job never activates

    Posted 05-01-2018 05:05 AM

    Hello,

     

    Can somebody please validate this ..

     

    Version Automic Web Interface 12.1.0.HF02-dev-feature-12.1.0-HF02-67568

     

    When I have a promptset with a multi select checkbox and a variable name of length < 26 characters then the promptset and job work ok. e.g. &A1234567890123456789012#

     

    When this variable gets longer than 25 characters the prompset activates but once submitted the job is stuck in 'Generating' and never seems to activate ...

     

    Hope this makes sense...

     

    Cheers,

     

    Dan



  • 2.  Re: Prompt set job never activates

    Posted 05-01-2018 01:06 PM

    I haven't been able to repo on Automic Web Interface 12.1.1.GA02-dev-feature-12.1.1-GA02-68435

     

    2018-05-01 10:03:18 - U00020206 Variable '&A12345678901234567890123456789#' was stored with value 'Blah;blah;test'.
    2018-05-01 10:03:18 - U00020408 Blah;blah;test


  • 3.  Re: Prompt set job never activates
    Best Answer

    Posted 05-01-2018 01:08 PM

    Ah I see from your screenshot you have array selected. From the documentation:

     

    Unlike script variables the name of arrays may be up to 24 alphanumeric characters long.



  • 4.  Re: Prompt set job never activates

    Posted 05-02-2018 03:51 AM

    Hello,

     

    Cheers for this Michael.

     

    I am positive this same code/objects worked on our dev/training environment where the version number was

     

    Automic Web Interface 12.0.0.HF03-346

     

    Thanks for looking into this for me though ... I will amend the variable name ...

     

    Cheers,

     

    Dan