DX Infrastructure Management

Expand all | Collapse all

Job failure alerts not getting auto closed even though the job is running fine after sometime.

  • 1.  Job failure alerts not getting auto closed even though the job is running fine after sometime.

    Posted 04-26-2019 07:24 AM

    Hi Folks,

     

    In our environment, when a job is getting failed, the QOS is getting appended under single alert for some time and another new alert is getting triggered for the same job failure in same server. Qos is getting appended to both the alerts for more time even after the job is successfully running on that server.

     

    We have check interval of 5 mins to the metric agent_job_failure and we are using sql_server probe 4.95 in ca uim 8.5.1.

     

    Can you please help us in stopping the QOS generation after the successful running of job and auto- close of alerts triggered for that job failure.

     

     

    Please find the screenshot where the qos is getting appened under alert triggered during failure even after successful running an not getting auto closed.

     

    Please get back to us ASAP.

    Regards,

    Padmaja.



  • 2.  Re: Job failure alerts not getting auto closed even though the job is running fine after sometime.

    Posted 04-30-2019 10:08 AM

    HI the screen shot provided is not showing Qos entries.

    it is showing additional alarm messages coming in from the probe.

    please review the below KB artcile:

    https://comm.support.ca.com/kb/how-does-the-sqlserver-agentjobfailure-checkpoint-work/kb000034961 

     

    if this does not answer your questions you will need to open a support case.