DX Infrastructure Manager

Expand all | Collapse all

UMP Dashboard randomly seeing invisible alarm

Jump to Best Answer
  • 1.  UMP Dashboard randomly seeing invisible alarm

    Posted 07-26-2017 02:48 PM

    Hi,

    We have a dashboard on UMP displaying 'visible' alarms for IT Ops to action on, but once in awhile we have 'invisible' alarm being show on the dashboard. Anyone having same problem?

     

    Gary



  • 2.  Re: UMP Dashboard randomly seeing invisible alarm

    Posted 07-26-2017 08:58 PM

    Hello.

    Please describe exact UIM / UMP versions but sounds the symptom would need to be looked at CA Support since there might be several drivers.



  • 3.  Re: UMP Dashboard randomly seeing invisible alarm

    Posted 07-27-2017 03:38 PM

    UIM/UMP on v8.51



  • 4.  Re: UMP Dashboard randomly seeing invisible alarm

    Posted 07-27-2017 10:35 AM

    Hello!

     

    Please check your pre-processing Rules, AO Profiles and If you have different TimeZones between the UMP/NAS/Robot with the related probe!



  • 5.  Re: UMP Dashboard randomly seeing invisible alarm

    Posted 07-27-2017 03:42 PM

    It is not all alarm from a specific host get show when it suppose to be invisible. It is 1 out of 10 (may be) alarm from the same host/robot, same probe, same profile that randomly appear on dashboard.

     

    Anyway, our UIM, UMP, hub, host are all at same time zone, located at the same data center.



  • 6.  Re: UMP Dashboard randomly seeing invisible alarm
    Best Answer

    Posted 08-16-2017 08:20 AM

    I would recommend you to open a CA Support Ticket for further analysis and do a remote access to check this behavior.