vSphere Replication

 View Only
  • 1.  LookupService Configuration Fields missing

    Posted Aug 31, 2016 12:40 PM

    Hi Community,

    I have upgraded my environment from vsphere 5.5 to 6.0. After that also updated my vSphere Replication from 5.8 to 6.1. After the upgrade I should configure SSO connection. But I do not see the configuration fields for SSO in the webinterface of the replication appliance.

    Do somebody have an idea? Or can I configure LookupService on the appliance console?

    Many thanks

    Timo



  • 2.  RE: LookupService Configuration Fields missing

    Posted Aug 31, 2016 12:57 PM

    Hi,

    The only officially supported way to configure VR with LookupService and SSO is through the appliance VAMI UI.

    What does the title of the VAMI UI page show - vSphere Replication Appliance or vSphere Replication Server?

    Does /opt/vmware/etc/vami/ovfEnv.xml contain ve:vServiceEnvironmentSection element?

    Regards,

    Martin



  • 3.  RE: LookupService Configuration Fields missing

    Posted Aug 31, 2016 01:09 PM

    Hi,

    yes, this section exist in the xml file.

    VAMI UI shows "vSphere Replication Appliance"

    I can also see the configuration for VMR Host, VRM Site Name, vCetner Server address .... but not for Lookup Service Address and SSO user.

    Regards

    Timo



  • 4.  RE: LookupService Configuration Fields missing
    Best Answer

    Posted Aug 31, 2016 01:33 PM

    Can you try from another browser (or clear cache and cookies)? There is a known issue with the VAMI UI pages not always automatically refreshed after upgrade.



  • 5.  RE: LookupService Configuration Fields missing

    Posted Aug 31, 2016 02:38 PM

    you are my hero!! Using a different browser solved the problem. Sometimes the easy things will help :smileyhappy:

    Many Thanks

    Timo