ESXi

 View Only
  • 1.  Loading Module ipmi_si_drv taking to much time

    Posted Jul 13, 2020 12:24 PM

    Hi All,

    Can you help me with our problem, Im new to Esxi. We have a DELL r720 in our company with a Esxi 4.1 (I inherited from the previous IT guy).

    There was a power outage and the UPS did not suffice the time of outage.

    After powering on, we got a n issue with our server DELL r720 iDRAC.

    I applied the soft or hard reset but still IDRAC still no working, in short it FAILED.

    I continue to load the  ESXi, but it cant load the "impi_si_drv"

    I found some article to disable the module "impi_si_drv"

    by using "Shift+O" and enter the command "noipmiEnabled"

    but its not working

    "boot: noipmiEnabled"
    "could not find kernel image: noipmiEnabled"

    please help.

    Thank you.



  • 2.  RE: Loading Module ipmi_si_drv taking to much time

    Broadcom Employee
    Posted Jul 13, 2020 12:39 PM

    This may help: Re: Waiting for loading ipmi_si_drv - disable IPMI on boot?

    You should note however that 4.1 has been unsupported for 6 years now - you have a system running well beyond it's lifespan, I hope it's running nothing important.



  • 3.  RE: Loading Module ipmi_si_drv taking to much time

    Posted Jul 13, 2020 12:43 PM

    Thank you scott28tt, ill try it.

    You should note however that 4.1 has been unsupported for 6 years now - you have a system running well beyond it's lifespan, I hope it's running nothing important.

    Where running our AD and Web Services, hope this will be wake up call for the management for an upgrade.