vCenter

 View Only
  • 1.  Cannot set up linked mode

    Posted Mar 04, 2014 08:09 PM

    Had to do re-installs of vcenter at our two locations. Apparently used different passwords for admin@System-Domain. Now I can't set up linked-mode because of that. Is there any way around that?



  • 2.  RE: Cannot set up linked mode

    Posted Mar 05, 2014 12:24 PM

    can you please post error log



  • 3.  RE: Cannot set up linked mode

    Posted Mar 05, 2014 02:56 PM

    Attached is jointool.log



  • 4.  RE: Cannot set up linked mode

    Posted Mar 05, 2014 03:50 PM

    Hello,

    After analyzing the logs found the problem. This issue occurs when network-based firewalls are not configured to allow Remote Procedure Calls (RPC) for replication.

    Please refer to the below KB article which will help you to resolve the issue.

    http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=2010858



  • 5.  RE: Cannot set up linked mode

    Posted Mar 05, 2014 04:04 PM

    No firewalls between them. And I made sure all firewalls on the local machines were off. Still didn't work. Again, the reason stated was that "remote VC's {mavine name} SSO domain ID is does not match"



  • 6.  RE: Cannot set up linked mode

    Posted May 17, 2014 12:32 AM

    From your log I found the entry: Problem: Remote VC's vvc02tpco.tpco.loc SSO domain ID is does not match.

    Did you tried procedures from this KB article: VMware vCenter Server 5.1/5.5 Linked mode setup fails with the error: SSO Domain ID does not match (2036722)