Tanzu

 View Only
  • 1.  Failed to get node vif or TN ID for node

    Posted May 23, 2023 01:59 AM

    Hi Team
    When I finish the initial deployment of tanzu and create a test pod, the deployment status remains pending as follows, and when I check the logs of the pod, it shows "networknotReady" status, and when I check the Cluster NCP status in nsx, I can see the message Failed to get node vif or TN ID for node for each esxi node.

    Anything else I should check or any helpful advice would be appreciate

    June9858_1-1684807087549.png

     

    June9858_0-1684806781388.png

    June9858_2-1684807156467.png

     



  • 2.  RE: Failed to get node vif or TN ID for node

    Posted Dec 09, 2023 10:33 AM

    Hi,

    I am also struggling with this issue in a test environment. The same error is obtained while in vSphere 7 and 8. NSX-T was upgraded to every version but the same error still persists. Pod tmc-agent-installer-28368629-5wtn7 is always in a failed state - only this pod out of 109 total pods.

    The error message: NCP00010:  Failed to get node vif or TN ID for node

    bogdanbacanov_0-1702117931481.png

     



  • 3.  RE: Failed to get node vif or TN ID for node

    Posted Apr 05, 2024 11:58 AM

    Did this ever find a resolution? I have been struggling with this same error in a lab environment and am just about convinced the product itself is broken in someway or the documentation really lacking. 

    This would seem to be some kind of networking problem (PODs failing to run due to inability to realize network). I have simplified my network setup to the point that I have the Ingress/Egress on the default vlan as a /27 network and this problem persists. 

    Can anyone provide a clue?