For more details, please see ourCookie Policy.


Management Software

Reply
Highlighted
Occasional Contributor
Posts: 7
Registered: ‎06-04-2018
Accepted Solution

I am trying to get LDAP authentication set up. Having Issues.

I am trying to get LDAP authentication set up. Having Issues.  I set up the LDAP server on the AAA settings tab of the Server Management Console.  I have already mapped the ad user account to the AORs and roles.  After entering all the information in the Management Console and a successful test.  I click apply, then enter a local UN and PW.  Then I close the Console, it prompts to save. I save.  LDAP does not work, and when I re-open the Management Console, it is back to local database and no changes were made.  Am I missing something?

Occasional Contributor
Posts: 7
Registered: ‎06-04-2018

Re: I am trying to get LDAP authentication set up. Having Issues.

I am using 14.2 version

Contributor
Posts: 28
Registered: ‎02-28-2018

Re: I am trying to get LDAP authentication set up. Having Issues.

Hi RJL0863,

 

I just ran into this today, while tried to look for RADIUS:

 

INA SMC

 

Try to use right button, "Run as Administrator"
Please let me know if this helped for you.

Regards, Tamas.

Occasional Contributor
Posts: 7
Registered: ‎06-04-2018

Re: I am trying to get LDAP authentication set up. Having Issues.

That was the solution.  Thank you very much!!!

Join the Broadcom Support Community

Get quick and easy access to valuable resources across the Broadcom Community Network.