ProxySG & Advanced Secure Gateway

 View Only
  • 1.  Bluecoat error while SSL access and working file after rebooted

    Posted Mar 30, 2018 06:03 AM

    I can not use internet and with some error as an attch.

    After rebooted the Bluecoat device working fine .

    Bluecoat error while SSL access

     

    I am attachment of the error , sysino and eventlogs .

    Please see the version

    Blue Coat Systems, Inc., ProxySG Appliance System Information
    Version 7.0
    Title ProxySG Appliance System

    __________________________________________________________________________

    Version Information
    URL_Path /SYSINFO/Version
    Blue Coat Systems, Inc., ProxySG Appliance Version Information
    Version: ASG 6.6.5.12
    Release id: 205092
    Proxy Version: SGOS 6.6.5.12
    Proxy Release id: 204999
    The current time is Thu Mar 22, 2018 03:39:00 GMT (SystemTime 701235540)
    The ProxySG Appliance was last hardware rebooted 5 days, 17 hours, 5 minutes, and 4 seconds ago.
    The ProxySG Appliance was last software rebooted 5 days, 17 hours, 5 minutes, and 4 seconds ago.
    Serial number is 5216320062
    NIC 0 MAC is 00D0830A7FF0

     

    Attachment(s)

    zip
    ASG400-30032018-sslIssue.zip   835 KB 1 version
    zip
    ASG-S400-20.zip   229 KB 1 version
    zip
    error.zip   129 KB 1 version


  • 2.  RE: Bluecoat error while SSL access and working file after rebooted

    Broadcom Employee
    Posted Mar 30, 2018 06:28 AM

    Hi Nabarun,

     

                   Recommending to check this over a TAC case. This might need extensive data check which is not possible over public forum. I have quickly checked the logs attached. This might not be enough for finding the SSL error. A packet capture and Policy trace when the issue occurred will be required.



  • 3.  RE: Bluecoat error while SSL access and working file after rebooted

    Posted Mar 31, 2018 11:35 AM
      |   view attached

    Hi Aravind ,

    Thanks for the update .

     

    The device can handel forward the traffice 20 MB , however the device is forwading the traffice 61 MB .

     

    Also CPU is 90 % .

    Is it could be the reson ?

    Please find the attachment .

     

     

    Attachment(s)

    zip
    Device traffice volume.zip   137 KB 1 version


  • 4.  RE: Bluecoat error while SSL access and working file after rebooted

    Broadcom Employee
    Posted Apr 01, 2018 11:11 PM

    Hi Nabarun,

     

                 Yeah. Even though we don't put a hard coded limit on the traffic that can be served by the box, anything which is beyond the hardware's capacity is on best effort. The performance might be impacted by this. But that doesn't answer the SSL error. My assumption would be that the proxy was trying to throw an exception to user by using its default certificate. Since the browser is not having it installed, it showed an error to user instead. These 2 issues may be related.