Network Access Control

Expand all | Collapse all

Unable to activate blacklist mode!

  • 1.  Unable to activate blacklist mode!

    Posted 03-24-2014 05:01 PM

    Hi Guys,

    I have a SEPM server running on windows 2012 standard server edition, i have added the following : scm.systemlockdown.blacklist.enabled=1 to the conf.properties file but still the blacklist mode doesn't appear.

     

    Please i need your help to make it appear.

    Thanks in advance! 

     

     



  • 2.  RE: Unable to activate blacklist mode!

    Posted 03-24-2014 05:06 PM

    You need to restart the SEPM service after making the change. Then it should appear.



  • 3.  RE: Unable to activate blacklist mode!

    Posted 03-24-2014 05:12 PM

    Hi Brian, thanks for answering; i did restart the SEPM service but it did not appear.



  • 4.  RE: Unable to activate blacklist mode!

    Posted 03-24-2014 06:44 PM

    Assuming you followed these directions:

    http://www.symantec.com/docs/HOWTO81099

    That should've done it.

    What's the SEPM version?



  • 5.  RE: Unable to activate blacklist mode!

    Posted 03-24-2014 11:17 PM

    Hi,

     

    Before any changes in conf.properties of SEPM, its a best practice to have a copy and save it in safe location of your desktop.

     

    When editing conf.properties, Stop Symantec Endpoint Protection Manager>Edit conf.properties>Save Changes>Start Symantec Endpoint Protection Manager>Check if it is now working..


    Regards,

    JM



  • 6.  RE: Unable to activate blacklist mode!

    Posted 03-25-2014 05:02 AM

    Hi when i try to save the conf.properties file after edit it prompts to save to another location and in txt file extension.



  • 7.  RE: Unable to activate blacklist mode!

    Posted 03-28-2014 12:19 PM

    That sounds like UAC.  I don't mean to state the obvious, but have you tried disabling it?

    Or perhaps tried running notepad "as an administrator" before making and saving the changes?