Idea Details

hdb and spooler probes Not Responding -Need Fix

Last activity 28 days ago
Issac08's profile image
02-26-2016 10:08 AM

Hi Team,

 

Issue:

   In most  cases robot status is showing Up ,but the probes are down (Spooler,hdb),due to this monitoring is getting affected .Admins cannot restart robot or validate hdb ,spooler security for each and every time .This behavior may cause failure in monitoring .We cannot spend the time in checking theses probes frequently.

 

  We can get some scripts to detect theses types of abnormal probes ,But what is the exact issue in robot ..whether it a bug ...Or what is the permanent fix for this issue .

Robots is the monitoring agent ,we can't spend more effort in monitoring robot itself.Everyone may not aware of scripting or NAS auto operator part .It would great if the issue is fixed in future release or any other alternatives .kindly share the suggestions.

 

Adding the threads:

Detecting Malfunctioning Robots

https://communities.ca.com/thread/241736645?q=Robot%20not%20responding

http://www.ca.com/us/support/ca-support-online/product-content/knowledgebase-articles/tec000002647.aspx?intcmp=searchres…

 

@NimBOSS, @wbdeford ->Pls add if any points have been missed .

 

Regards,

 

 


Comments

01-04-2018 09:33 AM

Any updates from product team.

02-01-2017 09:50 AM

I agree to Issac08, this is a good idea and needs to reviewed by product team immediately.

 

Nimsoft robot unable to monitor its own probes gives a very bad impression to the customer and really difficult to explain.

whole purpose of monitoring gets defeated when we come across such situations. 

 

Regards

Hitesh Sehgal

01-31-2017 12:08 PM

Hi UIM Product Team,

 

 Any update on this ?

 

Regards,

03-04-2016 09:11 AM

This is great. Please keep in mind that any alert generated MUST have a corresponding clear when it is no longer in alert state. Think of it light the overheat light in your car. Once the engine isn't overheating it goes out.