Layer 7 Identity Management

Expand all | Collapse all

Exchange 2010 issue while creating a mailbox through CA IDM

Jump to Best Answer
  • 1.  Exchange 2010 issue while creating a mailbox through CA IDM

    Posted 04-30-2015 12:03 PM

    Hi all,

     

    can any one face this below issue before, while creating a mailbox through ca idm.....

     

    Cause: Active Dir. Account 'xxxx' on 'ActiveDirectory' creation failed: Connector Server Add failed: code 80 (OTHER-LdapNamingException): failed to add entry eTADSAccountName=sach-test,eTADSOrgUnitName=Users,eTADSOrgUnitName=***,eTADSOrgUnitName=***,eTADSOrgUnitName=***,eTADSDirectoryName=ActiveDirectory,eTNamespaceName=ActiveDirectory,dc=im,dc=etasa: JCS@hostname: JNDI: [LDAP: error code 70 - Added object: CN=***,OU=***,OU=xx,OU=xx,OU=***,DC=corp,DC=***,DC=com

    [Error]

    Message=System.Management.Automation.Remoting.PSRemotingTransportException: Processing data from remote server failed with the following error message: The user "******" isn't assigned to any management roles. For more information, see the about_Remote_Troubleshooting Help topic.

    ]: failed to add eTADSAccountName=sach-test,eTADSOrgUnitName=***,eTADSOrgUnitName=***,eTADSOrgUnitName=***,eTADSOrgUnitName=*********,eTADSDirectoryName=ActiveDirectory,eTNamespaceName=ActiveDirectory,dc=im,dc=etasa (ldap//hostname:20411) Action: Synchronize provisioning role and add accounts for user "*** (***)": Failed to execute SynchronizeUserProvisioningRolesAddAccountsEvent.

    ERROR MESSAGE:

    Global User 'xx' provisioning role memberships added successfully. Associated accounts creation or update failed: (accounts created: 0, updated: 0, re-created: 0, failures: 1),



  • 2.  Re: Exchange 2010 issue while creating a mailbox through CA IDM

    Posted 05-06-2015 01:41 PM

    Can anyone help out with this question?

     

    Thank you



  • 3.  Re: Exchange 2010 issue while creating a mailbox through CA IDM
    Best Answer

    Posted 07-16-2015 03:15 AM

    https://support.microsoft.com/en-us/kb/3058293

     

    states that this is a permissions issue.

     

    You can also see my document here about required active directory permissions:

    https://communities.ca.com/servlet/JiveServlet/downloadBody/231158020-102-1-22011/Permissions%20required%20for%20managin…