Clarity Service Management

Expand all | Collapse all

Auto Creation Not working in Multi Tenant Environment.

Jump to Best Answer
  • 1.  Auto Creation Not working in Multi Tenant Environment.

    Posted 07-16-2019 02:49 PM
    Hi Team

    We are having issue of auto creation of contacts in servicedesk. Auto creation working perfectly in NO MULTI TENANCY  but the other environment has Multi Tenancy enabled and auto creation is not working. We have to create manually by File->New Contact from LDAP and merge the contact.

    But we need auto creation of contacts when the new contact create in MS Active Directory.  We have already installed option DEFAULT TENANT with uuid mentioned in it. But still new user unable to logon.
    Please Advise.

    #ca_sdm_14.1
    #ca_sdm_17.1
    #ldap
    #ldap​​​​


  • 2.  RE: Auto Creation Not working in Multi Tenant Environment.
    Best Answer

    Posted 07-23-2019 05:01 AM
    Hi Aamir,

    The LDAP auto creation ONLYworks when a non-existent user in SDM tries to login and the corresponding user does exist in LDAP. See also this documentation:

    Create Contacts Automatically From LDAP

    Alternatively, you can schedule the pdm_ldap_import and\or pdm_ldap_sync utility to run nightly. This will create new users and\or update existing user information in SDM with data from the LDAP store.



    ------------------------------
    Kind Regards,
    Brian
    ------------------------------



  • 3.  RE: Auto Creation Not working in Multi Tenant Environment.

    Posted 07-26-2019 03:31 AM
    What errors are you getting when it does not work?

    Reproduce the issue, corresponding error screen and stdlog

    ------------------------------
    Kind Regards,
    Brian
    ------------------------------



  • 4.  RE: Auto Creation Not working in Multi Tenant Environment.

    Posted 07-30-2019 10:20 AM
    Edited by Aamir Khan 08-06-2019 05:15 AM
    Hi @Brian Mathato

    Following error users receives. pls advise





    ------------------------------------------
    Original Message:
    Sent: 07-26-2019 03:30 AM
    From: Brian Mathato
    Subject: Auto Creation Not working in Multi Tenant Environment.

    What errors are you getting when it does not work?

    Reproduce the issue, corresponding error screen and stdlog

    ------------------------------
    Kind Regards,
    Brian



  • 5.  RE: Auto Creation Not working in Multi Tenant Environment.

    Posted 27 days ago
    Hi Brian

    Can you pls advise?


  • 6.  RE: Auto Creation Not working in Multi Tenant Environment.

     
    Posted 27 days ago
    Hello Aamir,

    There's a Multi-Tenancy error displayed in that message. See this matching knowledge document:

    AHD04017:Error creating Contact (AHD03114:Tenant for Contact cnt:xxxx was not supplied and no default value is available)

    Thanks, Kyle_R.

    ------------------------------
    Broadcom
    ------------------------------