Symantec Access Management

Expand all | Collapse all

CA Access Gateway Agent logs

Jump to Best Answer
  • 1.  CA Access Gateway Agent logs

    Posted 10-11-2019 10:11 AM
    Hi All,

    I have configure CA Access Gateway as below

    1. Created default agent, ACO for SPS proxy UI   -----logging is enabled at xxxx/agent.log
    2. Created specific agent, ACO for dev.partners.com -----logging is enabled yyyyy/agent.log

    server.conf

    # Default Virtual Host
    <VirtualHost name="default">
    hostnames="dev.smspsui.com"
    defaultsessionscheme="default"
    requestblocksize="4"
    responseblocksize="8"
    </VirtualHost>

     <VirtualHost name="partners">
    hostnames="dev.partners.com"
    defaultsessionscheme="default"
    enableproxypreservehost="yes"
    requestblocksize="4"
    responseblocksize="8"
    <WebAgent>
    sminitfile="/appl/CA/secure-proxy/proxy-engine/conf/partners.com/WebAgent.conf"
    </WebAgent>
    </VirtualHost>

    Am getting login page and SSO is working fine. Problem is Agents not generating logs

    Is it due to the server MODE that i am running. To generate VHOST specific agent logs should i run gateway in singleprocessmode="no"

    ------------------------------
    Regards,
    Gowtham.
    ------------------------------


  • 2.  RE: CA Access Gateway Agent logs
    Best Answer

    Posted 10-14-2019 07:04 PM
    I would assume your WebAgent.conf is correctly referencing the ACO for dev.partners.com
    Is the ACO saving the log file in the same "<SPS>/secure-proxy/proxy-engine/logs" folder with unique filename? (since you say yyyyy/agent.log)
    If not, have you checked the permission to the logging folder?

    ------------------------------
    Support Engineer 5
    Broadcom
    ------------------------------



  • 3.  RE: CA Access Gateway Agent logs
    Best Answer

    Posted 10-15-2019 07:17 AM
    Hi Kim,

    Thank you very much for the reply. We changed user in httpd.conf and missed to update that in sps-ctl.
    After updating the userID in sps-ctl script issue got fixed. Now logs are getting generated.

    Regards,
    Gowtham.

    ------------------------------
    Regards,
    Gowtham.
    ------------------------------