Symantec Access Management

  • 1.  Report Server Issue

    Posted 10-10-2017 03:05 PM

    CA SSO 12.52 SP2 Win32

    CABI 4.1 SP3 

     

    When ever we are trying to view the reports for Activity By User section, values for Agent field is not getting populated. Can someone help us in getting rid of this probelm?

     

    Find the attached images



  • 2.  Re: Report Server Issue
    Best Answer

    Posted 10-10-2017 09:52 PM

    For Activity By User report to work (or any audit related report) , you will need following things :

    • Administrative UI to Audit DB connection
    • Report Server to Audit DB connection
    • Policy server to Audit DB connection

     

    Please ensure if you followed this guide :

    Configure an Audit Database - CA Single Sign-On - 12.52 SP1 - CA Technologies Documentation 

     

    Additionally, you will also need some data available in the audit database to be able to run these reports.

    For e.g for running "Activity By User" , the list of "agents" are pulled directly from the audit database and not from the policy store. So , if you do not have any record in audit database , it is expected that the agent drop down would be empty.

     

     

    For troubleshooting, I would suggest checking Admin UI --> server.log and PS trace logs.


    Regards,

    Ujwol



  • 3.  Re: Report Server Issue

    Posted 10-11-2017 06:46 AM

    There was no audit data in the DB hence it didn't' populate the agent keys. Generating couple of audit entries in the DB resolved the issue. Thanks Ujwol for the inputs.