Symantec Access Management

Expand all | Collapse all

group permission error in SPS UI

  • 1.  group permission error in SPS UI

    Posted 06-07-2017 06:15 PM

    I have a CA SSO with ADmin UI 12.52 SP1 installed on windows 2008 configured to CA SPS on another box. When I login to the SPS I get the below error.

    I am logging in with the siteminder default user. Am I missing something? How can I fix this?



  • 2.  Re: group permission error in SPS UI



  • 3.  Re: group permission error in SPS UI

    Posted 06-07-2017 10:08 PM

    I saw that article. In my setup I have the user directory but not external admin store. Is it necessary that I configure the user directory as external user store? Without that I cannot get rid of the group permissions error message?



  • 4.  Re: group permission error in SPS UI

    Posted 06-08-2017 03:38 AM

    Hi , 

     

    Refer prerequisites of Group Configuration Settings Configuration

     

    Group Configuration Settings Configuration - CA Single Sign-On - 12.52 SP1 - CA Technologies Documentation 

     

    Regards,

    Leo Joseph.



  • 5.  Re: group permission error in SPS UI

    Posted 06-08-2017 10:55 AM

    The group settings configuration is needed if I have 2 Access Gateway and I need to work with both of them in my setup. I have only one Access Gateway. Does these still apply to me?



  • 6.  Re: group permission error in SPS UI

    Posted 06-08-2017 11:13 AM

    It was a IE issue. It did not allow me to go anywhere in the UI. I am using chrome and it helps. Thanks!1