Service Operations Insight

Expand all | Collapse all

CA SOI INSTALLATION ERROR

Jump to Best Answer
  • 1.  CA SOI INSTALLATION ERROR

    Posted 06-19-2018 05:41 AM

    Hi All,

     

    While installing CA SOI I am getting a error at the end of the last process of installation. however, i have given the same password which i have given for EiamAdmin (EEM) still it is showing error. Pfa below. Kindly suggest how to proceed?

     

    Error file

     

    Regards,

    Pushpa Kumari

    pushpa.kumari@velocis.co.in



  • 2.  Re: CA SOI INSTALLATION ERROR
    Best Answer

    Broadcom Employee
    Posted 06-19-2018 05:53 AM

    Hello Pushpa Kumari,

     

    Seems like FIPS is enabled on EEM, can you please disable and then re-run the installer?

     

    You may refer below thread on the same topic

    https://communities.ca.com/docs/DOC-231149333

     

    Thanks

    Brahma



  • 3.  Re: CA SOI INSTALLATION ERROR

    Posted 06-20-2018 04:24 AM

    Hi Brahma,

     

    Its perfectly correct suggestion. I corrected the same and now its working fine.

     

    Thanks alot for your help.

     

    Regards,

    Pushpa



  • 4.  Re: CA SOI INSTALLATION ERROR

    Posted 06-19-2018 06:38 AM

    Hi Brahma,

     

    Thanks for the help,it worked as per your suggestion. Could you please suggest me how to open dashboard now. 

    I am giving http://localhost 7070/sam/ui but it is not working. Kindly help.

     

    Regards,

    Pushpa



  • 5.  Re: CA SOI INSTALLATION ERROR

    Broadcom Employee
    Posted 06-19-2018 07:43 AM

    Hello Pushpa,

     

    http://<soi ui server hostname>:7070/sam/ui

     

    Use the fullqualified hostname

     

    Kind regards,

    Britta Hoffner

    CA Support



  • 6.  Re: CA SOI INSTALLATION ERROR

    Posted 06-19-2018 08:55 AM

    Hi Pushpa,

     

    the important thing is to use 7070 as port, e.g.  name:7070.  Not as part of the hostname (as it looks like in your string).

    Then also localhost:7070 should work if you are directly on the SOI UI server - unless there is a problem with the service not working.

     

    Did you restart the SOI UI process following the change in EEM, which most probable required a restart of the EEM services?

     

    MichaelBoehm