Clarity Service Management

Expand all | Collapse all

URL of the survey do not work

Jump to Best Answer
  • 1.  URL of the survey do not work

    Posted 10-23-2017 01:39 PM

    Hello I have a survey in SDM 1.1 cum 3  and send the URL to answer the survey ,  when I click on the URL od the mail  the following screen appears:

     

     

    Investigate the problem and I followed the steps to solve from this url

    Error: "AHD05237:An internal error with surveys occurred." In Browser When Submitting A Survey 

     

    But they do not work  In the log I get the following:



    if anyone knows how to solve this problem please let me know

    Best regards



  • 2.  Re: URL of the survey do not work

    Posted 10-23-2017 01:48 PM

    Hi Christian,

    This was fixed in CP4 as a known issue via a defect.  You can see the listing for it here:  CA Service Desk Manager Fixed Issues - CA Service Management - 14.1 - CA Technologies Documentation .   Search for DE30759.

    I would recommend installing CP4 to resolve this one for you

    Thanks

    Jon I.



  • 3.  Re: URL of the survey do not work
    Best Answer

    Posted 10-23-2017 01:49 PM

    Christian.......

     

    Do you have multi-tenancy enabled in SDM?

     

    Did you also follow the steps in TEC505171 (Error "AHD05237: An internal error with surveys occurred" when users click on the Survey feedback URL. )

     

    You might also want to look at RO92235 (CA Service Management Solutions & Patches - CA Technologies ) if you do not have it installed already.