DX Application Performance Management

Expand all | Collapse all

Graphs are being cutoff on the Y-Axis

Jump to Best Answer
  • 1.  Graphs are being cutoff on the Y-Axis

    Posted 05-31-2016 03:57 AM

    Hi All, the longer values are being cutoff on the y axis of the graph in WebView, (attached printscreen). i.e 6.6k is seen instead of the correct 966.6k. it's a general issue and not specific just to this 1 graph. the same graphs are displayed correctly in the Workstation.

     

    how can i display the whole values (numbers) on WebView please?

     

    graph-cut-value.png

     

    thank you,

    stefan



  • 2.  Re: Graphs are being cutoff on the Y-Axis
    Best Answer

    Broadcom Employee
    Posted 06-01-2016 12:03 PM

    Hi Stefan,

    Which version ? As per engineering it was found in version 9.6x and 9.7x

    Should be fixed in higher releases.

     

    As per engineering: webview when displaying large numbers only M-millions, K-thousands are

    using. Where as in workstation we are using G-gillions also. Did code changes to include G in webview.

    Also the margin for displaying Y-axis labels in webview is less compared to workstation. Increased the margin slightly.

     

    Thanks

    Yanna



  • 3.  Re: Graphs are being cutoff on the Y-Axis

    Broadcom Employee
    Posted 06-01-2016 12:11 PM

    Hi Stefan:

    Please let us know if Yanna's response was helpful and this thread can be marked as closed. Or you have some follow-up questions

    Thanks

    Hal



  • 4.  Re: Graphs are being cutoff on the Y-Axis

    Posted 06-02-2016 02:46 AM

    thank you Yanna for the information, it's v9.7.

    stefan