Service Virtualization

Expand all | Collapse all

CA version 10.2.4 devtest got 503

Jump to Best Answer
  • 1.  CA version 10.2.4 devtest got 503

    Posted 08-08-2018 12:34 AM

    Hello Team,

     

    I have just got CA installed on my machine and was getting started on it by verifying the devtest installation. I followed the steps of starting the components steps as mentioned on Verifying the DevTest Installation - DevTest Solutions - 10.0 - CA Technologies Documentation  (start order sequence). But when i open http://localhost:1507/devtest i get 503  Service Unavailable.

     

    I checked the logs folder C:\Users\.............\lisatmp_10.2.4 portal.log, I see lots of exceptions while starting the portal.exe. 

     

    2018-08-08 04:13:01,512Z (09:43) [main] ERROR org.springframework.boot.SpringApplication - Application startup failed
    org.springframework.beans.factory.BeanCreationException: Error creating bean with name 'grailsApplicationPostProcessor' defined in phoenix.Application: Bean instantiation via factory method failed; nested exception is org.springframework.beans.BeanInstantiationException: Failed to instantiate [grails.boot.config.GrailsApplicationPostProcessor]: Factory method 'grailsApplicationPostProcessor' threw exception; nested exception is org.grails.core.exceptions.GrailsRuntimeException: Failed to introspect class: class com.ca.sv.ui.service.SearchService
     at org.springframework.beans.factory.support.ConstructorResolver.instantiateUsingFactoryMethod(ConstructorResolver.java:599)
     at org.springframework.beans.factory.support.AbstractAutowireCapableBeanFactory.instantiateUsingFactoryMethod(AbstractAutowireCapableBeanFactory.java:1123)

     

    Please give me a clue what went wrong as for other associates the devtest is starting like a charm

     

    Thanks in Advance

    Bhakti Pradhan



  • 2.  Re: CA version 10.2.4 devtest got 503

    Posted 08-08-2018 09:27 AM

    Do you have any custom jars in hotDeploy?  If so, what are they?

    Can you screenshot the browser that show the 503 error?



  • 3.  Re: CA version 10.2.4 devtest got 503

    Posted 08-09-2018 12:39 AM

    Hi Marcy,

     

    Thanks for the hint, The C:\Program Files\CASV\webserver\phoenix\phoenix-10.2.4\WEB-INF\lib folder had couple of jars missing I got the software reinstalled, And it works now.

     

    Thanks



  • 4.  Re: CA version 10.2.4 devtest got 503
    Best Answer

    Posted 08-08-2018 02:14 PM

    Hello Bhakti,

     

    Could you attach the portal.log file?

    Additionally, is your Registry running with no issues?

     

    Heloisa



  • 5.  Re: CA version 10.2.4 devtest got 503

    Posted 08-09-2018 12:40 AM

    Hi Maria,

     

    Thanks for the portal.log pointed some files/jars missing at C:\Program Files\CASV\webserver\phoenix\phoenix-10.2.4\WEB-INF\lib . I got the software reinstalled, And it works now.

     

    Thanks 



  • 6.  Re: CA version 10.2.4 devtest got 503

    Posted 08-09-2018 10:53 AM

    Good to hear, Bhakti.

     

    Heloisa