Clarity

  • 1.  Navigation issues in IE11 while using SSO

    Posted 11-25-2015 07:53 PM

    Hi,

     

    Our organisation recently upgraded the browsers to IE11 and we are facing few issues during navigation in the Clarity screens.

    We are currently in V12.1.2 .

     

    We are facing issues when using the scroll option in the TSV's, the first click takes me to the next set of months, but subsequent clicks just gives a screen flicker and shows the period where I initially started.

    Another issue I'm facing is when I have multiple portlets on a page and one of the portlet is maximised and I select a different portlet from the dropdown list on the top right corner, nothing happens. I have to hit F5 or refresh button for the new portlet to load up.

     

    And here is the strange thing, I face the issue only when im using the SSO authentication. While using the Non-SSO URL with the physical server and port address, everything is working fine .

    My browser has been setup in the 'Enterprise mode' for Clarity screens but that helps only with the non-sso login.

     

    Has anyone faced similar issue? Any pointers on what I can/need to do next to resolve this issue.

     

     

    -Harrish



  • 2.  Re: Navigation issues in IE11 while using SSO
    Best Answer

    Broadcom Employee
    Posted 11-26-2015 01:47 AM

    Hi Harish,

     

    IE 11 is not supported with V12.1.2 and neither tested. You can try changing the document mode to IE 8 or IE 9 and see if that helps. Regarding the fluctuation you can gather the traffic traces by using tool like fiddler and compare the difference.

     

    Regards

    Suman Pramanik



  • 3.  Re: Navigation issues in IE11 while using SSO

    Posted 11-26-2015 03:32 AM

    Check the settings used for enterprise mode, there's a few options. (if you are using an enterprise site list, you need to adjust it there)

    https://technet.microsoft.com/en-us/library/dn872481.aspx

     

    IE11 wasn't fully supported until 14.3 (before that it pushes it into a document mode)



  • 4.  Re: Navigation issues in IE11 while using SSO

    Posted 11-26-2015 08:41 PM

    Thank you Suman and Andy.

     

    The Document mode option seems to be have resolved the issue. I will run few more tests to make sure nothing else is broken by this setting.

     

    Cheers,

    Harrish