CA Client Automation

Expand all | Collapse all

Agent lose connectivity

Jump to Best Answer
  • 1.  Agent lose connectivity

    Posted 04-16-2018 09:03 AM

    Hi Team!

     

    In our client, I have seen that agent lose connectivity with the Domain Manager Server and don't send any data.

     

    I try with camping and cafe ping command and the camping resond without any problem, but the caf ping don't respond. This test was executed on both way and the result was the same. I found that if I execute Telnet command on the 4728 and 4105 port (since the DM server to Agent) the connection is restored and then the caf ping command end sucefully.

     

    I see on the log "Is possible that the service is not started or  There was a network problem" but all services is started on the agent.

     

     

    Any Idea that what happens?

     

    thank you.



  • 2.  Re: Agent lose connectivity
    Best Answer

     
    Posted 04-16-2018 09:12 AM

    Sounds like a firewall issue once the port is open one way that port stays open for 2 minutes in both directions.  Perform the same test with telnet going the other way. In other words from DM to SS then again from SS to Agent.  Then see if caf works to connect from agent.  Wait for 2 minutes test caf again it most likely stops working.  Then try telnet from agent to ss it will most likely fail.  Because firewall is blocking it.

     

    Richard Lechner

    Principal Engineering Services Architect

     

    CA Technologies

    Mobile: +1 703 655 7161 | Richard.Lechner@ca.com

     

    <mailto:Richard.Lechner@ca.com>[CA]<http://www.ca.com/us/default.aspx>[Twitter]<http://twitter.com/CAInc>[Slideshare]<http://www.slideshare.net/cainc>[Facebook]<https://www.facebook.com/CATechnologies>[YouTube]<http://www.youtube.com/user/catechnologies>[LinkedIn]<http://www.linkedin.com/company/1372?goback=.cps_1244823420724_1>[Google]<https://plus.google.com/CATechnologies>[Google+]<http://www.ca.com/us/rss.aspx?intcmp=footernav>