CA Client Automation

Expand all | Collapse all

Backup and Restore failed

Jump to Best Answer
  • 1.  Backup and Restore failed

    Posted 03-07-2016 05:53 AM

    Hi,

     

    I tried to backup CA Client Automation 12.8 and restore it on the new hardware with the same specification.

    I followed the Backup and Restore guide https://support.ca.com/phpdocs/7/common/greenbooks/CAITCM_BackupandRestore_DSMMDB_ENU.pdf

    However the installation fails while restoring with the error 'The Installation of CA Systems Performance LiteAgent failed : Return Code: 1603'CA Systems Performance LiteAgent 1603.JPG

    Does anyone know about this?

     

    Regards,

    Ketan Kharbanda



  • 2.  Re: Backup and Restore failed

    Posted 03-07-2016 08:57 AM

    The 1603 error is a generic Microsoft Installer error. Look in the %TEMP% folder for the installation log file to see the detailed log.



  • 3.  Re: Backup and Restore failed

    Posted 03-08-2016 04:41 AM

    In the 'DSMSetupPMLiteAgent.log' file, it shows:

    "MSI (s) (00:4C) [14:55:29:820]: Windows Installer installed the product. Product Name: CA Systems Performance LiteAgent. Product Version: 11.2.9273. Product Language: 0. Manufacturer: CA. Installation success or error status: 1603." and at the end of the file "MSI (c) (28:E8) [14:55:29:851]: MainEngineThread is returning 1603     === Verbose logging stopped: 3/8/2016  14:55:29 ==="



  • 4.  Re: Backup and Restore failed

    Broadcom Employee
    Posted 03-07-2016 08:59 AM

    what OS is the server?



  • 5.  Re: Backup and Restore failed

    Posted 03-08-2016 04:31 AM

    Wndows Server 2008 R2 SP1



  • 6.  Re: Backup and Restore failed
    Best Answer

    Broadcom Employee
    Posted 03-14-2016 07:34 AM

    Hi

     

    If this is still an issue for you then please raise a support case. 1603 is such a general error we would need to look at the logs to determine why your install failed

    regards

    Rich