Automic Workload Automation

XQuery broken after upgrade v11.2 to 12.2.3

  • 1.  XQuery broken after upgrade v11.2 to 12.2.3

    Posted 08-07-2019 06:19 PM
    Edited by Yohan JANOLIN 08-07-2019 06:20 PM

    Hello,

    We have some bad issues with our WS REST jobs
    The XQuery used for parsing the request' response is no more working since the update to RA WS REST Agent v4.5

    We have tried a lot of other syntax, but the result is always empty
    The query is not in error, just empty

    Any help would be much appreciated

    Response Example :
    <BackgroundProcess>
    <Ended>
    <Process Created="2019-08-01 22:00:24 CEST" Description="Export started for endpoint 'OIEP_ATTRIBUT' (2019-08-01 22:00:24)" Finished="2019-08-01 22:01:10 CEST" NumberOfErrors="0" NumberOfWarnings="0" Progress="0" StartedBy="STEPSYS" Started="2019-08-01 22:00:29 CEST" Status="succeeded" ID="BGP_1081778"/>
    <Process Created="2019-08-02 22:00:21 CEST" Description="Export started for endpoint 'OIEP_ATTRIBUT' (2019-08-02 22:00:21)" Finished="2019-08-02 22:01:11 CEST" NumberOfErrors="0" NumberOfWarnings="0" Progress="0" StartedBy="STEPSYS" Started="2019-08-02 22:00:26 CEST" Status="succeeded" ID="BGP_1081782"/>
    <Process Created="2019-08-03 22:00:21 CEST" Description="Export started for endpoint 'OIEP_ATTRIBUT' (2019-08-03 22:00:21)" Finished="2019-08-03 22:00:43 CEST" NumberOfErrors="0" NumberOfWarnings="0" Progress="0" StartedBy="STEPSYS" Started="2019-08-03 22:00:26 CEST" Status="succeeded" ID="BGP_1081784"/>
    <Process Created="2019-08-04 22:00:26 CEST" Description="Export started for endpoint 'OIEP_ATTRIBUT' (2019-08-04 22:00:26)" Finished="2019-08-04 22:00:40 CEST" NumberOfErrors="0" NumberOfWarnings="0" Progress="0" StartedBy="STEPSYS" Started="2019-08-04 22:00:27 CEST" Status="succeeded" ID="BGP_1081786"/>
    <Process Created="2019-08-05 22:00:15 CEST" Description="Export started for endpoint 'OIEP_ATTRIBUT' (2019-08-05 22:00:15)" Finished="2019-08-05 22:01:01 CEST" NumberOfErrors="0" NumberOfWarnings="0" Progress="0" StartedBy="STEPSYS" Started="2019-08-05 22:00:20 CEST" Status="succeeded" ID="BGP_1094086"/>
    <Process Created="2019-08-06 22:00:15 CEST" Description="Export started for endpoint 'OIEP_ATTRIBUT' (2019-08-06 22:00:15)" Finished="2019-08-06 22:00:59 CEST" NumberOfErrors="0" NumberOfWarnings="0" Progress="0" StartedBy="STEPSYS" Started="2019-08-06 22:00:20 CEST" Status="succeeded" ID="BGP_1144216"/>
    <Process Created="2019-08-07 22:00:27 CEST" Description="Export started for endpoint 'OIEP_ATTRIBUT' (2019-08-07 22:00:27)" Finished="2019-08-07 22:01:15 CEST" NumberOfErrors="0" NumberOfWarnings="0" Progress="0" StartedBy="STEPSYS" Started="2019-08-07 22:00:32 CEST" Status="succeeded" ID="BGP_1152321"/>
    </Ended>
    </BackgroundProcess>

    XQuery working in v11.2 but no more in v12.2.3 :
    for $x in $input/BackgroundProcess/*/Process
    return
    if (($x/xs:string(@Created) > xs:string("2019-08-06 22:00:59 CEST")) = true()) then
    $x/xs:string(@Created)
    else ()

    Expected result : 
    "2019-08-07 22:01:15 CEST"

    Thanks in advance,
    Regards



    ------------------------------
    OneAutomation Consultant
    ------------------------------