DX Infrastructure Manager

Expand all | Collapse all

Is the "Specific" Time Range broken in USM > Group > Top N

  • 1.  Is the "Specific" Time Range broken in USM > Group > Top N

    Posted 01-10-2020 12:41 PM
    So this seems to be broken. I'm in UMP > USM > Select a group and then in the Reports Drop Down choose "Top-N Report"
    I choose Top 10, Metric Type if "Aggregate CPU Usage (%)
    Time Period I needed a report for month of November so I choose Start: November 01 00:00 END: Nov 30 23:59PM
    Then ran it and I get:   NOT RESULTS FOUND

    If I run the same exact report on Time Period: "Last 3 Months" or "Last 6 Months" it works!!!

    Anyone else getting this?

    CABI v4.10
    Robot 9.20HF3


    ------------------------------
    Daniel Blanco
    Enterprise Tools Team Architect
    DBlanco@alphaserveit.com
    ------------------------------


  • 2.  RE: Is the "Specific" Time Range broken in USM > Group > Top N

    Posted 01-10-2020 01:32 PM
    followed your steps in my 9.2 lab
    Same here, and in the back of my mind this seems familiar but can't remember. Also quick search didn't help.
    ump\wasp\nisapi.log will record this but doubtful it will be of any help.
    Too much going on today to dig any deeper on it, but at least could confirm.

    ------------------------------
    Support Engineer
    Broadcom
    ------------------------------



  • 3.  RE: Is the "Specific" Time Range broken in USM > Group > Top N

    Posted 01-10-2020 01:34 PM
    Oh, and did test this in my 9.0.2 and there too got the same problem.

    ------------------------------
    Support Engineer
    Broadcom
    ------------------------------



  • 4.  RE: Is the "Specific" Time Range broken in USM > Group > Top N

    Posted 01-10-2020 02:08 PM
    UIM 9.20.
    Don't use military time. I used a custom period and set a specific time range.



    ------------------------------
    Support Engineer
    Broadcom
    US
    ------------------------------



  • 5.  RE: Is the "Specific" Time Range broken in USM > Group > Top N

    Posted 01-10-2020 03:01 PM
    Was using AM PM.
    change your date range to November and try it.
    December works for me too, but not Nov.

    ------------------------------
    Support Engineer
    Broadcom
    ------------------------------



  • 6.  RE: Is the "Specific" Time Range broken in USM > Group > Top N

    Posted 01-10-2020 03:25 PM
    No matter the magical time I specify, it doesn't work.


    I when in the STAR & END field hit delete and then just selected the day. It auto filled in 12:00AM for the time. Ran and get no results.

    ------------------------------
    Daniel Blanco
    Enterprise Tools Team Architect
    DBlanco@alphaserveit.com
    ------------------------------