DX Infrastructure Manager

Expand all | Collapse all

FAILURE AFTER UPDATE TO 20.3

  • 1.  FAILURE AFTER UPDATE TO 20.3

    Posted 10 days ago
      |   view attached
    After updating the server hub from UIM to 20.3 I have a failure in all these problems and therefore the solution we have in production is not working.  The installation finished satisfactorily, however the tests that I show in the image do not start, they remain in red.

    ------------------------------
    Senior Consultant
    Esoft
    Colombia
    ------------------------------


  • 2.  RE: FAILURE AFTER UPDATE TO 20.3

    Posted 9 days ago
    This is not much info on what is happening.
    What is data_engine.log saying?
    Set loglevel in data_engine to 3 and try starting the data_engine probe


  • 3.  RE: FAILURE AFTER UPDATE TO 20.3

    Posted 8 days ago
    Check controller.cfg file. I have had similar issue, my controller.cfg file was almost emty, there was not data about the probes, so they couldn't be started.


  • 4.  RE: FAILURE AFTER UPDATE TO 20.3

    Posted 8 days ago

    Did you perform the upgrade to 20.3 with the same user that is running the UIM application Windows service and that is being configured in data_engine probe ?




  • 5.  RE: FAILURE AFTER UPDATE TO 20.3

    Posted 8 days ago
    this is the data engine probe log




    ------------------------------
    Senior Consultant
    Esoft
    Colombia
    ------------------------------



  • 6.  RE: FAILURE AFTER UPDATE TO 20.3

    Posted 8 days ago
    Edited by Luc Christiaens 8 days ago
    It seems that you data_engine is now up and running?
    Can you try to start the probe: nis_server and discovery_server?
    Note: in case the date_engine still fails it would be interesting to see the full data_engine.log file


  • 7.  RE: FAILURE AFTER UPDATE TO 20.3

    Posted 8 days ago
      |   view attached
    the data_engine does not start the probe correctly, like the other probes that I mentioned, I am attaching the probe log

    ------------------------------
    Senior Consultant
    Esoft
    Colombia
    ------------------------------

    Attachment(s)

    log
    data_engine.log   56K 1 version


  • 8.  RE: FAILURE AFTER UPDATE TO 20.3

    Posted 7 days ago
    that log file seems to be normal but not complete ?
    Did you open a support ticket?


  • 9.  RE: FAILURE AFTER UPDATE TO 20.3

    Posted 8 days ago
    in my case de controller.cfg contain all the information.


    ------------------------------
    Senior Consultant
    Esoft
    Colombia
    ------------------------------