DX Infrastructure Management

Expand all | Collapse all

[Solved] CA UIM 9.0.2 - Impossible to deploy wasp on SUSE 12 SP3 (without and with the cryptkey and certificate file copied from the primary hub)

Jump to Best Answer
  • 1.  [Solved] CA UIM 9.0.2 - Impossible to deploy wasp on SUSE 12 SP3 (without and with the cryptkey and certificate file copied from the primary hub)

    Posted 11-03-2018 02:13 PM
      |   view attached

    Hi Everyone,

     

    Since yesterday evening, I try to deploy in my LAB the new CA UIM GA available (9.0.2). For the primary hub, all appear to be good !

     

    For the UMP .... I encoutner a problem : imposible to start a wasp probe.

     

    Since the wasp 9.0.1, I familiar with the new "cryptkey" parameter. But in my case, I've folowed the instructions, and copied the certificate.pem file from the primary hub to my UMP server.

     

    I've also tried to create my own certificate with the SSL command provided and deploy the .pem files (certificate + private key) on each components. I've tried with the cryptkey configured on the certificate.pem created. Nothing start on each servers (due to the uncapacity of the data_engine probe to provides the "get connection url").

     

    Then, I've tried with a different certificate on each component ... without hope ! (but in that case it's a normal comportment)

     

    For more detail :

    - BDD : Windows 2012 R2 + MSSQL Enterprise 2017
    - Primary HUB : Windows 2012 R2
    - UMP 1 : Linux SLE 12 (SUSE) SP3 (<= I'm blocled to deploy the first UMP)
    - UMP 2 : Linux SLE 12 (SUSE) SP3
    - CABI : Linux SLE 12 (SUSE) SP3

     

    => All hardware and software requierment are ok !

     

    We have CA UIM 8.5.1 which run perfectly on the same infrastructure components listed below (Same version in PROD, UAT and DEV environments).

     

    Indirectly, it's have a real problem with the OpenSSL command provided, because, it's impossible to start the Primary hub with a certificate generated by this way ... The data_engine probe failed to provides a "get conection url" by the concerned pu callback.

    Configure robot.cfg - CA Unified Infrastructure Management - 9.0.2 - CA Technologies Documentation 

     

    Thank you for your help :-)

    Attachment(s)



  • 2.  Re: CA UIM 9.0.2 - Impossible to deploy wasp on SUSE 12 SP3 (without and with the cryptkey and certificate file copied from the primary hub)
    Best Answer

    Posted 11-03-2018 03:54 PM

    OK !!!

     

    The binary to install the UMP component provide by CA Technologies don't change the value of the field "data_engine" and let the default value : "data_engine".

     

    To be deployed on another server (than the primary hub), the value need to be updated with the way of the data_engine probe on the primary hub !

     

    Best regards,

    Jonathan