DX Infrastructure Management

Expand all | Collapse all

Not able to open CABI

Jump to Best Answer
  • 1.  Not able to open CABI

    Posted 06-20-2017 05:17 AM
      |   view attached

    Hi,

     

    We are using UIM version 8.5.1

     

    We are not able to open CABI from Internet explorer 11 version 11.162.10568.0, even from Google chrome version 5.2.0 getting below attached screen when we click on CABI portlet.

     

    Kindly suggest why this is happening and how it get resolved.



  • 2.  Re: Not able to open CABI

    Posted 06-20-2017 07:03 AM

     

    getting above attached screen when we click on CABI portlet.



  • 3.  Re: Not able to open CABI

    Posted 06-20-2017 07:12 AM

    Hi ,

     

    Is https enabled on the cabi server / ump server ?


    Open cabi stand-alone in a web browser like mozilla

    https://<cabi-ip>:<port>/cabijs

    You will see the some security message related to certificate , but are able to accept the certificate.

    Add exception and save the certificate


    after this try logging to ump and check if can open the summary dashboard page

     

    Regards,

     

    Frank



  • 4.  Re: Not able to open CABI
    Best Answer

    Posted 06-20-2017 02:25 PM

    Is your cabi and UMP Server using HTTP or HTTPS?

    Both need to use the same.



  • 5.  Re: Not able to open CABI

    Posted 06-23-2017 09:21 AM

    Hi Jagdish,

    Did you get this working ? If you need detailed assistance I would suggest opening a support case.

    Else, can you mark this as answered if all ok.

    thank you



  • 6.  Re: Not able to open CABI

    Posted 06-27-2017 03:31 AM

    Ya it's working now issue has been resolved.

     

    Thanks



  • 7.  Re: Not able to open CABI

    Posted 06-27-2017 07:45 AM

    Hi MCX.1, good to know that now is working after set both to HTTP or HTTPS.

     

    Could you please mark my answer as the correct one?

     

    Tks and have a nice day!



  • 8.  RE: Re: Not able to open CABI

    Posted 06-19-2019 09:14 PM
    Can you posted what changes were made?

    I have the same problem on mine except I'm running UIM 9.1. Both UMP and CABI are configured to run via HTTPS. I can open CABI web interface as well as UMP via HTTPS fine, however when I try to open the CABI portlet on my UMP it does not work (same as your screenshot).

    Any help is appreciated.


  • 9.  RE: Re: Not able to open CABI

    Posted 06-20-2019 02:15 AM
    @Rodrigo Braga , I had similar problem using portlet , what i have managed to do  was adding it as a webpage , while creating a CABI non Org user with restricted ACL to only that Dashboard .

    Ex: http://xxx.xx.x.xxx.x/cabijs/dashboard/viewer.html?j_username=user1234r&j_password=test1234&decorate=no#%2Fpublic%2FTests%2FDashboards%2FDashboard_Test_v0.2



  • 10.  RE: Re: Not able to open CABI

    Posted 08-12-2019 03:37 AM
    I am facing same issue.
    Both URLs are accessible separately but not able to open dashboards. It is not calling CABI server, instead it is pointing to same url

    https://umpserver/cabi/api/server_info?sid=4b6f377241303937a5745696c4a68593d&locale=en_US 503 (Service Unavailable)

    Can anyone have idea, what I am missing.

    This was working before applying CA Signed certificates on both.

    ------------------------------
    GURU
    ------------------------------



  • 11.  RE: Re: Not able to open CABI

    Posted 08-12-2019 07:51 AM
    make sure your UMP wasp.cfg has a CABI = key in the setup section pointing to the Cabi or cabi_external probe on the robot.
    example:
    cabi = /<domain_name>/<hub_name>/<robot_name>/cabi

    in the CABI.cfg make sure you have the cabi_url key in the setup section:
    example:
    cabi_url = https://<cabi-ip>:<port>/cabijs




    ------------------------------
    Gene Howard
    Principal Support Engineer
    Broadcom
    ------------------------------