Service Virtualization

Expand all | Collapse all

Running DevTest with Ant and JUnit Issue

  • 1.  Running DevTest with Ant and JUnit Issue

    Posted 02-07-2019 09:02 AM
      |   view attached

    Dear Community Members/Experts,

     

     

    Could you please help me in resolving the below issue while I ran the DevTest Suite with Ant and JUnit ? Attached is the build.xml which I have used to run the test FYR.

     

    Please note I am able to run the same suite with TestRunner options.

     

    [junitlisa] java.lang.Exception: Could not set up suite of tests: -s C:\PROGRA~1

    \CASV\Projects\DEMOPR~1\Tests\Suites\CARINV~1.STE -config C:\Program Files\CASV\

    Projects\DemoProject\Configs\MyConfig.config -m tcp://BDSPUKD00068447:2010/Regis

    try -u admin -p admin

    [junitlisa] Tests run: 1, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0.03

    sec

    [junitlisa] Test com.itko.lisa.testing.JUnitRunLISA FAILED

    [junitlisareport] Creating default fileset

    [junitlisareport] Creating default report

    [junitlisareport] Processing C:\Program Files\CASV\Projects\DemoProject\reports\

    junit\TESTS-TestSuites.xml to C:\Users\G01249~1\AppData\Local\Temp\null594653057

     

    [junitlisareport] Loading stylesheet jar:file:/C:/Program%20Files/apache-ant-1.1

    0.5/lib/ant-junit.jar!/org/apache/tools/ant/taskdefs/optional/junit/xsl/junit-fr

    ames.xsl

    [junitlisareport] Transform time: 1655ms

    [junitlisareport] Deleting: C:\Users\G01249~1\AppData\Local\Temp\null594653057

         [echo] The JUnit report is available at C:\Program Files\CASV\Projects\Demo

    Project\reports\junit/index.html

    Attachment(s)

    zip
    build.xml.zip   2K 1 version


  • 2.  Re: Running DevTest with Ant and JUnit Issue

    Posted 02-07-2019 10:13 AM

    Have you tried setting the  basedir="."> with an actual value instead of period?



  • 3.  Re: Running DevTest with Ant and JUnit Issue

    Posted 02-08-2019 02:27 AM

    Hi Marcy,

    I tried that option as well but no luck. If you have seen my attached build.xml you will find I have mentioned absolute paths for each attribute and there is no reference of basedir.

     

    Regards,

    Manik



  • 4.  Re: Running DevTest with Ant and JUnit Issue

    Posted 02-07-2019 10:22 AM

    What is the Staging document you are using?  the default?  



  • 5.  Re: Running DevTest with Ant and JUnit Issue

    Posted 02-08-2019 02:29 AM

    Hi Shiney,

    Yes the one which is already existing in the Staging docs folder. I had used the same while running the Test Suite with TestRunner tool which is working fine for me.

     

    Regards,

    Manik



  • 6.  Re: Running DevTest with Ant and JUnit Issue

    Posted 02-08-2019 03:10 PM

    Manik,

     

    What version of DevTest is this?

     

    ~Marcy



  • 7.  Re: Running DevTest with Ant and JUnit Issue

    Posted 02-10-2019 04:39 AM

    Hi Marcy,

    It's 10.2

     

    Regards,

    Manik