Service Virtualization

Expand all | Collapse all

UnknownHostException when recording as a gateway

Jump to Best Answer
  • 1.  UnknownHostException when recording as a gateway

    Posted 04-16-2018 07:01 AM

    Hello,

     

    I'have the following error when recording, as a gateway, with the workstation :

     

    2018-04-16 10:53:22,581Z (12:53) [HTTP-Proxy-Recorder:10025] ERROR System.err - java.net.UnknownHostException: myDomain.myCountry
    2018-04-16 10:53:22,581Z (12:53) [HTTP-Proxy-Recorder:10025] ERROR System.err - at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(AbstractPlainSocketImpl.java:184)
    2018-04-16 10:53:22,581Z (12:53) [HTTP-Proxy-Recorder:10025] ERROR System.err - at java.net.PlainSocketImpl.connect(PlainSocketImpl.java:172)
    2018-04-16 10:53:22,581Z (12:53) [HTTP-Proxy-Recorder:10025] ERROR System.err - at java.net.SocksSocketImpl.connect(SocksSocketImpl.java:392)
    2018-04-16 10:53:22,582Z (12:53) [HTTP-Proxy-Recorder:10025] ERROR System.err - at java.net.Socket.connect(Socket.java:589)
    2018-04-16 10:53:22,582Z (12:53) [HTTP-Proxy-Recorder:10025] ERROR System.err - at sun.security.ssl.SSLSocketImpl.connect(SSLSocketImpl.java:668)
    2018-04-16 10:53:22,582Z (12:53) [HTTP-Proxy-Recorder:10025] ERROR System.err - at sun.security.ssl.SSLSocketImpl.<init>(SSLSocketImpl.java:427)
    2018-04-16 10:53:22,583Z (12:53) [HTTP-Proxy-Recorder:10025] ERROR System.err - at sun.security.ssl.SSLSocketFactoryImpl.createSocket(SSLSocketFactoryImpl.java:88)
    2018-04-16 10:53:22,583Z (12:53) [HTTP-Proxy-Recorder:10025] ERROR System.err - at com.itko.lisa.web.tcpproxy.SSLFactoryImpl.createClientSocket(SSLFactoryImpl.java:397)
    2018-04-16 10:53:22,583Z (12:53) [HTTP-Proxy-Recorder:10025] ERROR System.err - at com.itko.lisa.web.tcpproxy.DualSocketFactory.createClientSocket(DualSocketFactory.java:92)
    2018-04-16 10:53:22,583Z (12:53) [HTTP-Proxy-Recorder:10025] ERROR System.err - at com.itko.lisa.web.tcpproxy.AbstractTCPProxyEngine.launchThreadPair(AbstractTCPProxyEngine.java:390)
    2018-04-16 10:53:22,583Z (12:53) [HTTP-Proxy-Recorder:10025] ERROR System.err - at com.itko.lisa.web.tcpproxy.PortForwarderTCPProxyEngine.run(PortForwarderTCPProxyEngine.java:115)
    2018-04-16 10:53:22,583Z (12:53) [HTTP-Proxy-Recorder:10025] ERROR System.err - at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

     

    Using a browser, with system proxy, the domain is reachable.

    I've tried to configure the system proxy in the workstation (in lisa.properties on my DevTest installation), but without success (the proxy is configured, but the error still present).

     

    What can I do to have the domain reachable from DevTest ?

     

    Thanks for the help.

     

    Benoit



  • 2.  Re: UnknownHostException when recording as a gateway
    Best Answer

    Posted 04-17-2018 05:28 AM

    Proxy authentication was missing.

     

    Benoit