DX Infrastructure Manager

Expand all | Collapse all

Why no OS detail showing in UMP for servers

  • 1.  Why no OS detail showing in UMP for servers

    Posted 01-17-2018 05:21 AM

    Hi Guys,

     

    I have some servers visible in UMP and it is showing as devices and not showing and OS details in the UMP.

     

    What could be the reason and how to resolve this?

     

    Regards,

    Imran 



  • 2.  Re: Why no OS detail showing in UMP for servers

    Posted 01-17-2018 06:03 AM

    Hello!

     

    Please do the reset Discovery process:

     

    How to reset discovery in CA UIM 8.10 or later 

     

     

    If is a VMware Servers, please check if the VMware Tools are installed on each VM and updated.



  • 3.  Re: Why no OS detail showing in UMP for servers

    Posted 01-17-2018 06:31 AM

    Hi Alex,

     

    I have a question. In step 2 of instruction there is one query to delete computer_system. Will it delete the whole computer system details and their old data?

     

    I have 8.51 running in my environment. Do i still need to reset discovery in this way?

     

    I tried deleting few devices manually and they have reappeared as devices and no OS details showing in the UMP.

     

    If i check the box for prevent rediscovery, then would it be possible to rediscover the same devices I have deleted and prevented rediscovery?

     

    Regards,

    Imran Khan



  • 4.  Re: Why no OS detail showing in UMP for servers

    Posted 01-17-2018 09:36 AM

    Hello Imran, please open a support case so we can look in detail into this matter.

     

    Thanks and kind regards,

    Britta Hoffner

    CA Support