Layer7 Access Management

Expand all | Collapse all

adminUI

Jump to Best Answer
  • 1.  adminUI

    Posted 12-26-2017 10:39 AM

    Hi There,

    While starting the JBoss server I see the following and doesn't move further.

     

    10:29:33,701 WARN  [org.jboss.as.txn] (ServerService Thread Pool -- 44) JBAS010153: Node identifier property is set to the default value. Please make sure it is unique.

     

    As a result of above, I could not launch wamUI console getting an error as 404 not found on hitting the url.

     

    I have even deleted the data and tmp files and restarted no use. 

     

    When i checked the server log I could see the below:

    2017-12-26 10:29:36,339 INFO [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBAS015874: WildFly 8.2.0.Final "Tweek" started in 5252ms - Started 252 of 304 services (104 services are lazy, passive or on-demand)

     

    And even i see the wamui running ps -ef|grep java

    wamui     3232  3164 43 10:35 pts/1    00:00:12 /opt/CA/wamui/siteminder/adminui/runtime/bin/java -D[Standalone] -server -Xms1024m -Xmx1536m.

    Please advice.



  • 2.  Re: adminUI

    Posted 12-26-2017 02:10 PM

    Are you accessing url : http://:8080/iam/siteminder/adminui

    ?

     

    Sent from my iPhone



  • 3.  Re: adminUI

    Posted 12-26-2017 05:29 PM

    Yes Ujwol.



  • 4.  Re: adminUI
    Best Answer

    Posted 12-26-2017 07:56 PM

    What can you see under \\adminui\standalone\deployments\ directory?

    Please check if the following document applied to your case.

    Accessing AdminUI URL returns HTTP 404 



  • 5.  Re: adminUI

    Posted 12-26-2017 08:48 PM

    Thanks.Resolved now.