DX Application Performance Management

Expand all | Collapse all

Policy Server unable to connect to Wily

Jump to Best Answer
  • 1.  Policy Server unable to connect to Wily

    Posted 02-07-2018 10:05 PM

    Hi,

     

    I have installed the Wily Agent on linux Policy Server, and able to start the StartAgent.sh as well successfully but when trying to connect to Introscope EM its giving an error in the logs as,

     

    2/08/18 03:55:49 AM CET [INFO] [IntroscopeAgent.Isengard] Initiating connection attempts to the Introscope Enterprise Manager.
    2/08/18 03:55:49 AM CET [INFO] [IntroscopeAgent.Isengard] The Agent reconnection delay is set to 15 second(s).
    2/08/18 03:56:18 AM CET [INFO] [EPAgent.EPAgent NETSTAT] Starting plugin 'NETSTAT'.
    2/08/18 03:56:48 AM CET [INFO] [EPAgent.EPAgent PROCESS] Starting plugin 'PROCESS'.
    2/08/18 03:56:48 AM CET [INFO] [EPAgent.EPAgent NETSTAT] Starting plugin 'NETSTAT'.
    2/08/18 03:56:52 AM CET [WARN] [IntroscopeAgent.ConnectionThread] Failed to connect to the Introscope Enterprise Manager at 10.251.152.10:5001,com.wily.isengard.postofficehub.link.net.DefaultSocketFactory (1).

     

    Not sure if there is any specific setting required to enable the connection.

     

    Regards,

    Pankaj Sharma



  • 2.  Re: Policy Server unable to connect to Wily
    Best Answer

    Posted 02-07-2018 10:07 PM

    Can you telnet/netcat from your Policy Server to your MOM EM? If clustered, also check connections to your Collector EMs.



  • 3.  Re: Policy Server unable to connect to Wily

    Posted 02-09-2018 03:38 AM

    Hi Haruhiko,

     

    Thanks for the reply.

    Yes the issue was due to the connection failure between the two servers. It has been resolved now.

     

    Regards,

    Pankaj Sharma