Layer7 Access Management

Expand all | Collapse all

Unable to load Rest API on R12.7 SP01 WAM UI

Jump to Best Answer
  • 1.  Unable to load Rest API on R12.7 SP01 WAM UI

    Posted 11-20-2017 11:01 AM

    I have installed new R12.7 SP01 Policy server on RHEL 7.x. I have installed same WAM UI as well. But when I click on Rest API. I am getting error Can't read swagger JSON from https://xxxxxxx.***.***8443/ca/api/sso/services/v1/api-doc/restapiservices.json

     

    I tried the same thing on R12.7 and this is working fine. 

     



  • 2.  Re: Unable to load Rest API on R12.7 SP01 WAM UI
    Best Answer

    Posted 11-21-2017 02:37 PM

    Just reproduced the same thing on 12.7.1, I see that you have a case  opened with CA support00892867 

    We will file a Defect for the same and follow up with you from there 

     

    Regards 

    Joe 



  • 3.  Re: Unable to load Rest API on R12.7 SP01 WAM UI

    Posted 01-03-2018 09:23 AM

    We are having the same problem. What was the resolution?



  • 4.  Re: Unable to load Rest API on R12.7 SP01 WAM UI

    Posted 01-03-2018 10:42 AM

    I have opened a case with support team and they provided me the below work around.

    Stop AdminUI if running

    Take backup of existing api-doc.war from folder <AdminUI_Install>\standalone\deployments\iam_siteminder.ear

    copy extracted api-doc.war to folder <AdminUI_Install>\standalone\deployments\iam_siteminder.ear

    Start AdminUI

    Click RestAPI URL.

     

    I am not sure how I can attached new .war into this response.



  • 5.  Re: Unable to load Rest API on R12.7 SP01 WAM UI

    Posted 01-03-2018 10:50 AM

    Where did you get the api-doc.war from?



  • 6.  Re: Unable to load Rest API on R12.7 SP01 WAM UI

    Posted 01-03-2018 11:01 AM

    I got this file from CA support team.



  • 7.  Re: Unable to load Rest API on R12.7 SP01 WAM UI

    Posted 01-05-2018 02:33 PM

    Thanks! They sent the file and that fixed it!